Oslo...

...var svindyrt men lätt värt det dubbla. Känslan när man fick se dig komma från planet. Oj oj oj. Från inget till allt på ett ögonblick. Helt underbart. Känns bara bättre och bättre att va med dig!
Hotellet var riktigt nice med designad dravel överallt. En underbar fåtölj som jag bara måste ha. En säng som var förvånansvärt skön att sova i, eller så berodde det på sällskapet som så sött sov på min arm.
Blev lite fika på Carl Johans gata med Veronikas syster, lagom mycket fönstershopping i dom mindre billiga affärerna. Tog en tur upp på opera huset vilket är den mest udda byggnaden jag varit på. Google it!
Sen fick vi gömma oss för regnet ett tag innan vi gick och såg på Karate Kid haha. Finns ju bättre filmer på gamla klyschor än den. Oslo avslutades med en go middag på Egon (tror jag den hette). Gott var det iaf.
Det mindre billiga tåget togs tillbaka till hotellet och helgen var slut för denna gången. Tur då att vi snart ses igen den vackra o jag.

På vägen hem så började bilen rycka eller hosta till lite väl tätt för att jag skulle kunna vara lugn så jag bestämde mig för att stanna och äta, tanka och se vad som felade. Jag svängde av motorvägen ett par mil innan Uddevalla och döm om min förvåning när jag inte får i 1an och 2an växel på bilen. Damn tänkte jag. 3an gick som tur i så fick köra på den med lite lagom eldad lamell på kopplingen. 3an 4an och 5an funkade så jag fortsatte. Ett bra tips från mig, kör INTE igenom Göteborg om du saknar dom två första växlarna, det är sådär kul att köra i bilkö där igenom. Allt annat gick dock väl så jag kom hem med bilen utan några helrasade växellådor på vägen.

Den här lilla fröknen jag träffat är bara för bra för att vara sann. Har aldrig kännts mer rätt och jag har nog aldrig kännt mig så hel som jag gör med henne. Alla bitar trillar på plats. Love <3

Torsdag...

...idag och igår var det onsdag. Inte helt konstigt kanske. Men denna onsdagen bjöd på något rätt intressant! Åsa penetrerade! Det tog bara 18 år att borra sig igenom Hallandsåsen. Allt detta stohej för att vinna 8 minuters restid. 18år för 8 minuter!!! Sen ska vi ju inte snacka om alla skandalar detta bygget har haft. Miljöskandalen, minns ni den? Internet fanns väl knappt då på den tiden förstås. Jaja alla kan vi göra fel men 18 år?!?
Hoppas ni har lärt av era misstag och att det inte tar lika lång tid att borra den andra tunnlen.

Träning på schemat igår! Och träning blev det. Har tappat en del kände jag men inte så farligt ändå. Tryckte på ordentligt och är snart ikapp och om igen. 3 månaders hård och intensiv träning. Måste ju vara fit för alla galna upptåg som vi ska göra i Thailand. 

Jag går i handlar tankarna nu igen. En actioncam, Go pro helmet cam, hade varit grejor. Filmar i hd och verkar vara hur lätt som helst att få till lite roliga filmer med. Shall i or shall i not? Den är ju tom vattentät så en perfekt kamera till Thailand när man ska plaska i vågorna, dyka, hoppa från höga höjder eller varför inte på vespan när man kör race över bergen i normalt Thailändskt trafikttempo... Vi får se. 

I morgon kommer volvon få bekänna färg. Ska till Oslo och träffa fröken underbar. Går den sönder tar jag fasen taxi.

Läste en kul grej igår med... Ekebo i slutet på september here we come! Erotikmässan får man inte missa... igen..


Besiktning...

... jupp det var man på igår med traktorn (volvo 740) givetvis så gick den inte igenom utan några 2or. Hela 3 stycken fick jag. Draget (biltema) är upprostat, sen höger framlampa och vänster sidoblinkers kass. Lamporna kollade jag och fixade jag i förra veckan så lite lagom suspekt det här. Draget då? Ja herregud, bilen i sig är sjukt frisk för sin årsmodell men draget är helt sönder rostat! Aja bara att ta bort skiten och regga om bilen.
Idag är det "ferrarins" tur, besiktningsgubben lär få skrivkramp idag hehe. Sist hade den 17st 2or har jag för mig det var, då ägde jag INTE den!

Fick tränat, lagat mat och städat igår. Det piggade upp en rätt så bra faktiskt, kanske där mina skor klämmer? Att man bor i mer eller mindre misär? Lite många järn i elden, även om jag har satt broms på det mesta just nu. Spänna kedjan och kolla oljan! Ja just det ja, oljan ska ju bytas på fiddyn. Jockes lilla leksak som jag mest leker med.

2 steg fram 4 tillbaka...

Den här senaste veckan har tankarna på det mesta som rör mig och mitt liv snurrat runt som en oändlig karusell i mitt huvud. Som en läckande bägare som behövs bli påfylld för att inte ta slut har jag nu blivit tom. 2 steg fram och 4 steg tillbaka. Inom mig råder det kaos på ett rofyllt sätt. Jag vet vart jag vill men frågan är om det är rätt väg jag följer, lite vilsen i den stora djunglen. Jag behöver en ledande hand som visar vägen. Finns den eller är det bara en siluett av dimma, en hägring som leder mig just nu? Ibland undrar jag om jag inte borde lyssna på dom röster jag valt att inte lyssna på, dom med distans och kunskap. Jag behöver mer än det här för att orka vandra vidare, jag behöver något stabilt inte en hägring som man inte kan ta på...


Vallåkra flöt förbi, lika dryg träff som alltid. Bitchen fick mig att undra lite vad jag håller på med. Hon visade mig kärlek, mycket kärlek. Men MC oj oj oj vad kul. Men man kanske ska ställa ner målen ett par hundra kubik då då kan Bitchen stå kvar i stallet. Tänka tänka tänka...


Lost...Pix it..

Välkommen till min hemliga glänta. Där nere har man stranden för sig själv. Min strand, born and raised!
Ska försöka besöka den stranden frekvent nästa sommar, jag behöver mer sol och bad för att hitta energi att klara av dom mörka vintrarna.
Var där för några veckor sen med fröken underbar och Nira. Och skåne var platt? *host* Visserligen inte snö på bergstopparna året runt men ändå ;)


Vad Nira tyckte om "sandlådan" syns tydligt på bilden. PLAY PLAY. Mycket rötter att bita i och vilka hålor det gick att gräva oj oj oj...

I morgon är det äntligen fredag, då ska jag städas har jag tänkt. I look like shajt! Orakad och vanvårdad haha.
Nästa fredag igen är det fredagsmys i Oslo. Ska det bli underbart eller ska det bli underbart?

För trött för att få ut något skoj på tangentbordet idag så sooo lång suckers

Nannig i ögat...

Idag försov jag mig inte och det känns nu efter 11 timmars jobb, ja ok jag hade en två timmars paus mellan jobben men ändå. 4 timmar kvar sen är det duscha, äta sova som gäller. Är för en gångs skull trött idag så inatt får man kanske sova genom hela natten utan att vakna av diverse flygfä, blåst, regn eller varför inte Niras frenetiska sörplande i vattenskålen. Blir monsterpass i morgon med och på min "lediga" fredag blir det givetvis jobb som gäller.

Nira stackaren mådde inge bra igår, hade kräkt ner hela kudden när jag kom hem stackaren. Det var ju inte som i somras när hon gnagde sönder en sån stor tennisboll på 5 minuter då kräktes hon halva natten och jag fick snällt sitta på verandan och bli knott och myggbiten jag. Vad lärde hon sig av det den gången? Nä ingenting absolut ingenting. Mmm smaskens. En annan höjdare som kickan gillar är delikatessen kattbajs. Hon fick springa fritt idag under promenaden och med hennes nos så hittar hon kattbajs på 4 mils avstånd. Gick där så snällt bredvid mig på vägen och tittade lite lurt på mig, jättesprång 15 meter ut på åker och SMASKENS. Munkorg borde man kanske skaffa till henne?  Men hon är go ändå min lilla kicka, kattbajsätande eller ej.

I stället för att skriva något negativt nu som jag egentligen hade tänkt så ska jag vara positiv alltid för det har jag hört på ett konstigt språk. HINT Attacktorsk!
Vallåkra till helgen och jag har kommit på att jag kommer ställa ut Bitchen och detta med en stor till salu skylt på.
Jocke är deppig för han menar på att det är minsann mycket blod svett och tårar i den bilen. Ja jo för din del kompis, för min är det en halv förmögenhet med. Tack som fan för all hjälp iaf, men det är dags att gå vidare i livet nu. Skulle den bli såld så lovar jag att jag kommer sova gråtandes i flera veckor efter.
Positivt var det ja, hur vänder man då detta till något positivt? Jo så här... Kawazaki Ninja zx10r -08 så lätt var det!

109 dagar kvar till man är i eller iaf på väg till Thailand. En gammal resekompis är eller ska bli dykinstruktör på fågelöarna så det blir ju perfekt med rabatterade dyk runt öarna. Ett stort plus på det är att han känner till mina små panikattacker under vattnet och det känns ju rätt tryggt, slippa behöva förklara sig varför jag gör av med halvtub luft bara på vägen ner till botten, för att sen hålla andan i 50 minuter. Hehe...

Tack vännen säger jag. Bock och bug!

Sol...

...det är precis vad jag behöver. Det känns redan nu att man är påväg in i en mörkare tid där, för mig, allting känns tråkigt och olustigt. Orken, den där berömda orken, är svår att finna för att ta tag i saker och ting. Det som ger mig styrka finns där men ändå inte, tillräckligt mycket inte för att inte komma igång.
Hittar väl iof snart något nytt energigivande. Något nytt del mål kanske? Något behövs iaf. Ska pressa lite solarium och vikter nästa vecka tänkte jag. Kanske lite extra tilltugg i form av vitaminer kanske? Man skulle helt klart kunna kalla mig lustlös. Japp lustlös thats the word.

Försov mig med stil i morse med. Blev väckt av kombon kl 9.55 och klockan skulle ringt 7 men men. Får ta och ställa klockan på 6 i morgon så jag hinner med vad som hinnas med ska. Money money. Något jag kämpat alldeles för länge för att få. Få får jag visserligen men jag har inte sytt igen alla min hål i fickan så dom rinner ju galant ut igen innan nästa påfyllning kommer. Skärpning nu kanske? Japp något måste ske iaf och det fort! Slut på äta ute var dag. 1000 kronor nudlar sen borde man ju klara sig tills nästa vår/sommar.

Ska se om man kanske orkar pela sig in till badhuset i helgen, lr varför inte slänga på sig sin gamla våtdräkt och simma genom några vågor i havet med hunden. Det var en tanke som är värd att ägnas lite tid på faktiskt.
Just det ja, traktor SM (läs vallåkraträffen) i helgen. Ser framemot det? Nä faktiskt inte, samma skit som alltid. En massa volvo 240is med 17 lr 18 tums fälgar och toning kallar jag inte bilträff, traktor SM it is.


Mayday mayday...


Farewell

Längta...

Ser framemot känslan... Man ser kurvan, bromsar in hårt, känner fjädringen som nästan går i botten, hoppar ur sadlen, ut med knäet, och ut med huvudet vid den obefintliga backspeglen, blicken uppåt och ut ur kurvan. Börjar ge gas och känner fjädringen i bakänden som stadigt trycks neråt med den ökande centrifugalkraften, mer gas och känner den råa kraften som susar rakt igenom ens kropp. Känner framhjulet som lättar från marken, mer gas mer gas och upp i nästa växel. Motorn som bara skriker efter mer bensin och ett varvtal så brutalt fullt av kraft att inget stoppar det.

Måndag idag, visst är det härligt? Drog igång träningen idag och snacka om mjukstart! Fast bättre mjukstart än ingen start alls. Får väl ta och kompensera med en liten joggingrunda kanske? Ja lr inte då nä. Jag hatar att springa, det finns nog inget tråkigare sätt att öka konditionen på. 


Jag har nog inte så mycket att tillägga i det här inlägget.

Mindre än 2 veckor kvar... Jag hatar att vänta...Top notch nothing less

Live in pics...

Jag saknar, fast det vet ni ju redan, den där underbart sköna fröken på bilden. Äntligen hittat en som förstår det här med helsköna bilder. Haha
Bara två veckor kvar till man får rufsa till håret på henne med handen och ge henne en puss på kinden. 2 veckor? 2 lååååånga veckor.
Var ute och åkte lite greenpeacehatarbil idag med, den höll denna gången med. Jag tror vi har börjat hitta fram till varandra nu. Känns riktigt behagligt, förutom dom där avgaserna som så snällt håller till i passagerar stolen.. DAMN! Tog fin åket till eminenta max och firade med en monster meny som vanligt =)Sen fick jag sålt min lilla motor med och då fick jag en liten tanke på vad jag ska göra med pengarna. Jag ska lägga ett nytt golv! Hur många tusenlappar går det på en kvadrat?Nu ska jag gå och se om jag hittar något papperslim så man kan börja limma fast dom på golvet... Ajökens.


Grattis...

... underbara du! Idag är en sådan dag då jag skulle varit ledig och inte befunnit mig i detta land! Skulle ju varit där och firat med dig. Fast det tar vi igen snart i Oslo.

Idag är man på bättre humör faktiskt. Lika trött och väck som vanligt men skönt att humöret är stillat, iaf ett par timmar till sen börjar nog grinigheten komma tillbaka. Stackars Jocke i morgon.
Finlandsbesök i morgon, bil och släp för att hämta motorn. Sånt gillar vi! Nu saknas jag bara fortfarande en satans massa pengar till en av mina drömmar. Tur att man kan spara halva sin lön då *host*

Dagen idag har bestått av ett tappert försök till att bli fotad, gick ju inte alls så får ta det i morgon eller i helgen.
Sen blev det te och kaffepaus hos Maria där lilla söta puckot Nira fick för sig att lägga sitt huvud i mitt knä. Efter lite allmän klappning på huvet så ser jag att hon är helt full av kattsand i hela huvet. I munnen har hon då två riktigt smarriga tollar som hon givetvis inte släpper taget om. Mmm nice! Hon stod inte högt i kurs efter det kan jag säga. Ja just det ja, dag började ju faktiskt med att Nira hade total damp och när jag kom ut så var grannens väninna på besök med deras 9 månaders jätte kaxiga gårdshund. Som kaxade sig mot Nira, Nira la av två ordentliga skall så till och med jag nästan backade sen var den inte så värst kaxig längre.

Snart dags för vår "herrmiddag" på jobb med te och allmänt sofistikerade diskutioner.


Förövrigt så saknar jag dig något så sjuuuuuukt mycket <3

Nighty night...

Det märks att det var längesen man jobbade natt sist. Det är inte psykiskt hälsosamt att jobba natt, speciellt inte nu när vädret går mot höst och det blir mörkare och mörkare. Solen i livet försvann ju iväg på en buss och lämnade mig i en mörk skugga utan någon mening. Usch ja blir en dyster blogg idag men jag behöver skriva av mig känns det som.
Jag hatar hösten! Alla pratar om hur fantastiskt mysigt det är med höst, levande ljus, mys i soffan, bada varma badkar. Well, toaletten med badkaret har något fel på avloppet så det stinker fan, vardagsrummet ser fortfarande ut som en byggplats, rädd för att tända levande ljus i närheten av damp hunden. Ja ohh jätte mys, eller inte!
Och sen vem ska jag mysa med? Jockass? Han är ju fasen hårigare än hunden, fast han slickar inte lika mycket som hunden.
Jag har iaf börjat ta tag i saker igen efter lite slapphet ett par veckor, något viktigt var dag är min melodi.
På fredag får jag förhoppningsvis sålt min motor och då ska thailandsresan betalas till fullo, sen tror jag att jag går och köper mig en 2 hjulig lite leksak, en fiddy. Måste ju ha något skoj att leka med i vinter plus att jag får lite tvåhjulig vana igen. Med Jockass som instruktör wohoo.
Thailand närmar sig med storm steg cant wait!
I morgon är det fotodags, måste ta tag i foto till k-kortet.

Nä nu ska jag sura vidare någon annanstans.Fel sida...

...vaknade jag helt klart på idag. Började redan 0830 av att Theo stod och pratade med Jocke (läs skrek som helvete!), sen ville inte kissblåsan hålla mer vätska vid 0900 så upp och tömma den, efter det så hade Nira tråkigt och vad är då bättre än att springa fram och tillbaka runt sängen så husse vaknar var 5 minut? Gick upp 1530 eller när det nu var och klippte gräset och gick en sväng med Nira, sen skulle jag bara sova en timme från 17.00 men vaknade 20.00. Grinig som ett helvete...

Torsdag i morgon, och fredag efter det precis som vanligt fast fredagen blir med en twist. ;) Kan ju se hur grinig jag är fredagkväll. Keep your distance haha.

Såg och hörde alldeles för många sporthojar idag för mitt eget bästa GIVE ME!!!! Jag känner mig som året innan man tog bilkortet, det här är sjukt! Längta längta längta... Om det där satans lämpet kunde ta och dimpa ner i lådan så man kan börja övningsköra iaf och fixa risk 2an... Måste ju hinna skriva upp innan Thailand eller ja det är mitt mål iaf. Sen kommer tråkiga januari-mars sen sen sen bör det stå en fin liten skrevraket i garaget. Wohooo

Snart Norge för min del och det ser vi framemot, rätt så hemskt jäkla jätte mycket. Nästan lite synd att man inte har någon semester att ta ut. Önskar jag hade så mycket mer tid med den där underbara människan. Men men den som väntar på något gott, väntar ALLTID för länge.


Soi mak mak tack!

Drömmar...

... har jag gott om nu, mycket att längta till och se framemot. Fantastiskt! 118 dagar kvar till Thailand nu och inte alls många dagar kvar till man får träffa fröken underbar igen. Jag har fallit så hårt att jag känner mig som en plattfisk. definitivt lika sprallig som en iaf. Kartan blir bara mindre och mindre för var gång jag tittar på den.
Har man kört till Kiruna för att köpa glass, 185 mil enkel så är 100 mil ingenting. Kan ju bli lite tråkigt att köra en bil utan cdspelare men vadå då? Jag har ju världens sångröst... ja lr inte...
Snart är jag på väg iaf, mot attacktorskar och fjordknallerts...

Nu börjar min annonsverksamhet ta fart, herregud med annonser jag har ute nu. Allt är till salu känns det som.
Någon som vill köpa en diskmaskin kanske? Eller ett gammalt bord? Varför inte en riktigt potent nissan 200a? Ny koppling på den så är den tillbaka på toppen. Rätt mycket mc tittande på tuben för min del, ser såååå härligt ut.
Får en att längta det med, det närmsta året känns det som att mitt liv kommer ändras ganska så radikalt på en massa sätt. Cant wait!


Måste tillägga att lördagen var en utav dom bästa dagarna i mitt liv, kan bara beskrivas med Carpe diem och lev i nuet.


See ya


Something strange...

...something magical.

Lämnade av Veronika på stationen innan idag, med sig tog hon helt klart mitt hjärta. Blev helt tomt utan henne vid min sida. Det har varit en fantastisk tid det här och jag längtar något fruktansvärt tills nästa gång vi ses igen.
Du har verkligen fått mig på fall. Du får mig att må bra, rakt igenom. Jag kan skratta och le igen.

Fredagen bestod av en helt underbar myskväll. God mat, vin och öl. Skratt och leende.

Lördagen bestod av ett helt perfekt avslut på denna underbara sommaren. En tripp till tivoli i köpenhamn. Bara jag och Veronika. Lite karuseller hann vi med innan vi bara satt och njöt i det underbara tivoliland.
Avslutet med fyrverkeri var fantastiskt det med.

Fick världens finaste gåva idag med. En samling låtar på 2 skivor, var och en med en beskrivning om varför just den låten var med. Kärlek <3

Jag har så mycket underbara känslor inom mig nu så jag vet inte var jag ska börja eller sluta.

En sak är säker, jag har bestämt mig för att tro på något igen. Jag tror på oss. Gigantiska avstånd att korta ner. Ingenting är omöjligt. Inte med den styrkan och tron jag har nu. Man begränsar bara sig själv. Drömmar är till för att förverkligas. Och för mig är det här den dröm jag haft så länge men inte kunnat nå till. Nu är den här, i verkligheten. Jag har nypt mig mer än en gång i armen men jo jag är vaken.

Det tåls att sägas igen. Jag är lycklig!


Svart blask...

Var en mysig dag igår, somnade tryggt en timme i denna underbara famn. Sen blev det glass och strandpromenad. Har inte varit där på länge kände jag och varför kan man fråga sig. Så fridfullt och lugnt. Bara ett härligt skvalpande från vågorna, en hund med damp, och ett härligt leende att titta på.
Den här veckan är något nytt, en ny känsla, en ny upplevelse. Känns så underbart, allt känns så rätt på något sätt. Tiden stannar verkligen när vi ligger där och tittar på varandra innan sömnen slår ut oss. Känner andetagen och hur hjärtat slår, inte mitt utan hennes. Lovely

Försov mig lite i morse men känner mig bra mycket piggare än igår. Ska bli intressant att se vad den här dagen bjuder på. Ett par fjorton koppar svart blask från kaffetraktorn kanske? Kaffe är överskattat. Funderar skarpt på att sluta dricka den obehagliga sörjan. Kanske en kopp då och då men inte som nu. Överdos på överdos av koffein. Ingen höjdare.

Stoffe är inget vidare snäll idag, började dagen med att säga. -Glenn jag tänkte på dig igår under min 20 mils tripp med cyklen (motorcyklen)... Herregud vad jag längtar efter en egen. Det kommer bli något helt sanslöst kul.
Har börjat titta lite på kurser för bankörning med sportcyklar, kan ju vara bra att ta en sådan kanske så man förstår hur cyklen reagerar när den brukas på rätt sätt.

Dagens tanke. (Sågs på en film igår) I varje kris finns en ny möjlighet! Värt att tänka på om man inte är som jag då helt uppe på toppen av det lyckliga berget.


DK...

Och då inte som i Drift King utan som i Danmark. Var över där en sväng med den underbaraste av dom underbara, fikade och småshoppade. Så här mycket som jag skrattat som denna veckan har jag nog inte gjort sammanlagt på ett år. Life as it is, as it should be. Sättet du är på, varm och omtänksam. Underbar och söt. 

Började dagen med lite riskutbildning nr uno med. Var en roligare variant av den jag trodde men i slutändan var det ändå - Ajabaja inte köra fort, ajabaja inte dricka och köra, och inte sova när du kör, fy.
Måste säga att man fick sig dock en hel del tankeställare efter diverse autentiska filmer och bilder på diverse olyckor med mc.
En bild kommer inte släppa från näthinnan. Bilden på en kille som i onyktert tillstånd kör av vägen och slitits av på mitten runt en lyktstolpe. Det var ingen vacker syn.
Nu väntar jag bara på mitt lämp så jag kan börja köra lite med. Måste ju hinna med risk nr dos innan den fruktansvärda vintersäsongen är här.

Måste börja planera in en tripp till Norge med. Eller en flytt kanske?  ;)

Idag e i daf delux!Nä farewell and adjööö


Live update...


Kaffetraktor = Kaffebryggare... Jag menar hallå... Hur låter en norsk traktor egentligen?


Tidigt...

Tidiga morgnar borde förbjudas enligt sveas rikes lag! Det är helt omänskligt att gå upp 04:45. Det är inte hälsosamt för en. Magen är ju helt körd redan innan man fått i sig sin första riktigt äckliga kopp automatkaffe, sen blir den ju inte bättre av den svarta sörjan som varmt rinner ner i en vit liten plastmugg. Gratis är gott? Ja inte här iaf.
Helgen var riktigt bra med fest både fredag och lördag. Blev ingen utgång någon av dagarna men det kunde kvitta. Hade lika kul för det. Fick åkt en lagom hög karusell med och det är jag lagom stolt över med tanke på min höjdrädsla. Speciellt när man sitter i en rostig gammal maskin som mest styrs av tryckluft som är så där pålitlig.
Gick dock väl den här gången med.

Om man läser någon av mina äldre bloggar så står det något om att jag vill längta till hemgång, tills klockan blir end of the day. Så är det nu. Jag vill hem NU!!!!


Lovely


RSS 2.0