Time out...

Time out, få tiden att stanna, så underbart om den gjort det nu. Bara hört alla klockor tick TACK stopp. Det var som jag trodde, ett magiskt ögonblick när hon steg av bussen. Först sken man upp som en sol och stog där och väntade på att hon skulle hoppa av bussen. Bussens dörrar stängdes och bussen körde ivag. Like what the...
Var fel buss jag stod vid och när den rätta kom och jag fick se henne igen, känslan som infann sig då går inte beskriva, går inte sätta ord på en sådan känsla...

Var hos kusin igår, utlandsflyttningsfest. Var en kul tillställning vi åkte dock hem tidigt. Sweetie var lite lagom trött efter en resa på 16 timmar, fullt förståligt. Idag blir det en liten runda med bilen, får ju visa henne eminenta Hbg.
Sen ikväll är det ces´t party hos Maria. Kommer bli en riktigt bra kväll det här...

Nu kallar snart duschen på mig så...


Farewell and så lång.


Time ticking...

Nu känner an sig lagom nöjd. Städat hela lägenheten. Vilka grisar Jocke och jag är. Var inte en dag försent som det blev städat här. Nu ser det beboligt ut. Golvet i köket har inte blivit städat sen januari eller något. Skitigt? OYES. Nu är där undanröjt från allt byggmaterial och golvet ser dagsljus igen för första gången på månader.
Luktar mat här nu med, Jocke som är igång och lagar något halvfabrikat till oss. Ska bli gott, inte för att jag är hungrig men lagad mat är god när någon annan gör den, oftast bör väl tilläggas.

Tiden tickar ner nu, nu räknar man timmar. Sitter här och ler med hela huvet, känner fjärilarna i magen, fnissar lite för sig själv för att man känner sig som man gör. Underbart. I morgon är dagen med stort D då hon med stort H kommer. Ögonblicket när vi ses för första gången igen kommer vara något magiskt, tiden kommer stanna och lyckan kommer rusa genom en som en blixt från himlen. Få känna närheten, doften, skrattet och gemenskapen oss emellan. Som vi känt varandra i ett tidigare liv.

Nu ska jag ta lite mat. Sen kallar duschen på mig och nira. Bägge luktar skunk...


Cheers!


Snart...

.... jag snart fredag... och det innebär.... YEEEEES WOHOOOOOO!

För trött för att skriva något helt meningslöst idag.... så untill nexxt tajm... arriverderci... säkert lika felstavat som jag tror det låter...


Gday mate...Nytt lite av varje...

Jaha idag gav jag med upp vad det gäller vardagsrummet. Har kört på själv där för att försöka bli klar till fredag, men nä då. Jaja whatever. Åkte och shoppade lite på väla i stället. Blev nya boxers och en nya skjorta, inte fy skam det inte. Haha. Hade behövt nya jeans med. Egentligen åkte jag bara dit för att köpa kuvert men ja sakerna bara kallade på mig...

Riskutbildning 1 på tisdag. Ska bli intressant, lr inte då nä. Optikern godkände mig med så nu ska jag använda mina nyinköpta kuvert och vara duktig och skicka iväg tillståndsansökan. Ibland är jag flitig.

Fredag snart, dagen med stora bokstäver. Det här har jag längtat något enormt efter. 3 dagar bort. Det känns som det är i morgon. Tiden har gått så fort så det är ju nästan i morgon. Underbart lovely liksom.
Se det där vita gnistrande leendet stiga av bussen. Drömma sig bort... 3 dagar bort...


Annars är det inte mycket som händer i mitt händelserika liv.

Köpa biltransport? Inte? Köpa 200sx? Inte?! Attans..


Jag får luft i magen...


For sale...

Totalt frispel i mitt lilla huvud. Nu jäklar säljer jag av allt! Bitchen, biltransporten, saaben, rb25 motor. Allt ska bort! Nu jäklar ska det inhandlas LSD raket, skinnställ hjälmar och grejor. Inga kalla vinterkvällar och dagar i verkstan mer, inget mer stressmeck inför tävlingar som ändå går åt skogen. Bara ett stilla morrande när startknappen trycks in, skinn som knakar när man sätter sig tillrätta, ett visir som stängs, djupa andetag innan morrandet övergår i rytande.

Det kommer bli en sådan lättnad att slippa all den stressen med bilarna. Bättre att hjälpa Jocke med sina "skrothögar" så kan man njuta i dom på sommaren i stället. Visst en Z4 hägrar fortfarande men en Ninja väger tyngre nu. Södra europa och alperna lockar nästa år. Har redan börjat planera in så smått. En veckas tur med bara kontokort, pass och telefon med sig. Köper nya boxershorts och strumpor på vägen. Låter som en bra plan det här.

Som mitt liv har förändrats detta året. Känns riktigt bra. Allt går från klarhet till klarhet. I love it.

Nästa vecka, nästa fredag kommer sweetie ner på besök, lagom till Hbg festivalen. Då staden visar sin bästa sida. Hoppas vädret blir bra med så man kan njuta lite på beachen, ta några öl på hampan och bara vara liksom.
Fast regnar det så kan det ju kvitta egentligen, kommer vara en underbar vecka med dig oavsett.Wooooom...

Okai igår var jag sugen... idag är jag i extas! Fick provat en kollegas Kawazaki zx-10 -08 idag. 200 hästar på 200 kg det ger rätt så bra med hästspark i röven. 3 gången i mitt liv jag kör en sporthoj, 3 gången i mitt liv jag kör en hoj överhuvudtaget. Skakig och darrig i hela kroppen smög jag ut på påfarten till motorvägen i 50km/h. Såg en lastbil som kom körande och började redan där tänka, jag hinner före. Ner i 1an och halvgas, innan jag lagt i den i 2an var jag om. Bromsade ner till lagliga 120km/h och andades. Vilken kick, vilken känsla.

Tog en titt bakåt och det var fritt att köra ut i ytterfilen för att prova på den gröna lite mer. Började ge halvgas och innan jag förstod vad som hände så var jag uppe i 220km/h och släppte för att än en gång andas och tänka igenom om det var idag jag ville dö eller i morgon. Med en total ovana på en hoj svänger motorvägen obehagligt mycket i dom hastigheterna. Tvingade mig själv att förstå att -Det här är en sporthoj, du kan göra knäskrap utan att trilla! Då gick det genast mycket lättare att ta sig genom "kurvorna". Tog första avfarten och tittade på mot himlen efter polishelikoptern som timmen innan floffat förbi över huvudet. Tog mig 10 sekunders fundering om det här med livet och tänkte. -Det är en fin dag att dö på, solen skiner, inte ett moln på himlen och vindstilla.

La mig ner duktigt (med mina mått mätt) genom påfarten, sneglade över axlen såg att det var fritt. Tittade genom växlarna när varvräknaren närmade sig det röda! Bil som kör ut för omkörning av en lastbil och jag släppte av till ca 160km/h. Helt underbar känsla det här. Bilen kör in och motorvägen öppnar sig som ett par nyrakade ben framför mig. Nu jäklar. Ner till 2an i 130 och ger den, den digitala hastighetsmätaren bara ökar och ökar, vid 250 (som var mitt mål) så tänker jag lite till lite till, motorvägen är på väg att börja svänga igen och jag släpper av på gasen när den slår om till 262km/h! Vilken frihet med en raket på LSD mellan benen. Bromsar in bakom en lastbil och bara ler med hela huvudett gömt i hjälmen. Känner greppet i kurvan och stoppar. Tittar vänster och rullar ut sakta på vägen. -GE DEN, skrek den lilla röda på vänster axel!! Upp på bakhjulet i 1an för att sen även resa den i 2an under omkörning.... Med skakiga ben lämnade jag över jackan och hjälmen, satte mig min bil och undrade varför jag inte tänkt på detta tidigare  i år!


Mckortet ska till största del fixas i höst, tror inte jag hinner med uppkörning i år, men det kan ju vänta till våren.
Körkortstillstånd sökt? CHECK!
Bokat tid till Riskutbildning 1? CHECK!


Jag är så hög på livet nu så det finns inte ord!

Twenty10 BOOYA!


Och var har man fötterna nu då?


I bakgrunden ses min eminenta firmabil som jag väntat evigt och länge på...


Rösten...

Idag kom äntligen den efterlängtade motorn. Såg riktigt trevlig ut faktiskt och skicket var över väntat. Klockan 10.30 blev den levererad trots att det stod Levereras på eftermiddagen på lappen. Inte läskunnig eller bara allmänt korkad? Lagom grinig var jag när jag fick gå upp efter 3 timmars sömn. Som tur var somnade jag om igen och sen fick man inte ett skit vettigt gjort idag heller. Illa det här.
Jocke fick tillbaka sitt jänkeskrot och den går ruggigt bra nu efter allt blivit lagat efter branden. Lagom glad var han med, hans far fick sig en runda ner om pizzerian och nostalgin lös i hans ögon.

Jag har gått och slagit huvudet ordentligt nu. Jag låter bilden tala för sig själv. Någon som vill köpa en biltransport föresten? Körskolan ringer vi i morgon tänkte jag *visslar* Inte för att det behövs kort till en sån här maskin i sverige men utomlands är det nog inte lika kul att bli stoppad.


*dreggel*

 Något jag väntat på en tid och även varit lite halvt livrädd för hände idag. Att få äran att prata med henne igen.
Tidigare idag fick man höra denna underbara oförståliga röst. Lagom go laggning och brusande högtalare förstörde min förståelse men jag kunde ändå tyda några underbara ord. Helt underbart. Jag längtar så efter dig! Phi phi island...

Måste börja med att säga en sak. Jag kan inte sluta lyssna på Seebach - Natteravn. Den är ruggigt bra.

Blev inte så mycket gjort idag inte. Fick, belive it och not, hämtat min nya firmabil idag. Skönt att slippa köra med egen bil. Två år, så lång tid tog det att få en egen firmabil. Känner man sig uppskattad? Nej inte direkt.
Tog mig friheten att slappa loss ordentligt idag och tittade på film. Supersugen får 5 kardborrband av 5 möjliga.
Eftersom man glömt bort koden till firmans tankkort som man kanske använt en gång på 1 år så fick man ju snällt köra privatbil hit idag igen. Men men jag kan ju inte svika min kära biltransport, han måste ju på äventyr med. Tror jag ska döpa han till Blixten.

I morgon får nog Jocke tillbaka sin jänkebil, efter att den har varit på lagning i 2 månader för motorbrand. Snacka om att han är eld o lågor nu. Var bara tvungen... Dags för mig att fortsätta med bar, panel och garderobsbygget i morgon. Blir en satans massa bräder att kapa och måla innan man kan spika upp allt. Men men fritiden är räddad den närmsta veckan.

Har tänkt en massa på Thailand idag, idag också bör väl tilläggas. Detta fantastiska land har så mycket värme och glädje att erbjuda så man vet ju inte var man ska börja någonstans. Planen är iaf bokade till Bangkok med direkt transfer till första planet till Phuket.
Bilden är från Phi Phi och det är i en sådan båt jag ska fira min nyårsafton i utanför ön. Det kommer bli något fruktansvärt vackert. Undrar om dom andra 2 är så sugna på det? Tror inte det nä. Jag kanske får sitta där själv, jag och thailändaren som kör båten? So be it isf. Finns ju dock ett litet sug från en viss liten sötsak från väst. Får se om man kan övertala henne kanske? Kanske kan funka om jag tar fram mina puppyeyes?
Snorkling och dykning i massor. Oh cant wait. Och sen alla buckets man ska må dåligt av oj oj oj. Craaaazy times ahead!
Garderob o bar tajm...

En riktigt go söndag har flutit förbi. Jag och kombon var mer än produktiva idag. Började fixa till det ordentligt i vardagsrummet. Slutade med att vi nästan var helt klara med alla stommar till garderob, panel och baren.
Har ändå känts ledigt och slappt idag. Härligt är det. Snart kan vi umgås i ett rum till, slippa sitta och skrika till varandra genom hallen i vars ett rum hehe.

Sitter och lyssnar på Ras Cricket - Skin skin. En helt underbar låt just nu. Får mig verkligen att skina som en sol.

Jag kom precis på att min osäkerhet jag hade förr är helt borta. Jag är säker på mina saker nuförtiden. Läste igenom min gamla blogg och jag kan bara säga att jag har kommit långt bort från det sättet att vara, sättet där allt mest var skit, inget var roligt. Otroligt skönt att vara där jag är nu. Utan bekymmer och besvär. Man lever bara en gång och ska inte leva efter vad andra vill och tycker. Jag lever för mig själv och inte för någon annan.
Jag är nöjd med livet och dess äventyr som det är. Bara en liten sak som saknas, men det kommer det kommer.
Den egna familjen att älska och avguda. Mmm längtar. Det är först då jag tänker leva för någon annan. Leva för familjen som en samlad enhet, 3 eller 4 tillsammans som ett.12 dagar kvar att räkna, det är 12 långa dagar att räkna. Men tiden verkar ändå gå relativt snabbt. Helgen har ju bara försvunnit så nu hoppas vi att dom här 12 dagarna bara flyger förbi som ingenting. Sen ja sen får tiden mer än gärna stanna helt!
Så mycket planerat, så mycket att göra och detta tillsammans med denna fantastiska människa jag träffat. Bara skratt och glädje, ingen sorg inget negativt. Bara hundra procent ren glädje och lycka. Ska bli så underbart.
Håller tummarna för att solen skiner ikapp med våra leenden när du kommer.

Blomstertid...

Hej hej mina 3 kära läsare...

Lördag idag då ja. Igår var det koncert i Landskrona. Åkte dit för att se Artmade för första gången live och ja jo nu har man sett dom iaf. Sen skulle Björn Rosenström spela. Efter att ha stått i den sjuka värmen där var i en halvtimme och väntat vände vi på klacken och gick igen. Helt sanslöst. Står det 22.00 då börjar man väl 22.00?

Idag har sänglagning, garderobs och panelbygge stått på schemat. Nu är vi igång med vardagsrummet. GOTT!

Jag propagerar fortfarande för att jag har dött lr något. Man kan inte vara så här glad och lycklig utan att va i himlen. Fick världens finaste bukett blommor igår. Första gången det händer. Värmde något fruktansvärt. Blev lite tårögd med och det händer ju inte ofta om man säger så nej. Kortet ska vi inte prata om. Tusen tack!!!  


Nu är det bara 13 dagar kvar. Känns skönt att ha något mer än Thailand att längta till. Thailand är för långt bort i tiden för att det ska vara psykiskt hälsosamt att räkna dagar. Ja om 13 dagar är det Helsingborgsfestival och dit går man med underbart sällskap! Kusinen har utflyttningsfest, hon har gått och hittat en pojkvän i Danmark som hon nu bor med. Lycka till Jen! För övrigt så är det 13 dagar kvar tills ängeln stiger av bussen, underbara människan. Can´t wait! Ska bli underbart att få ha dig nära.

Nu står det allmänt slapp till en film på schemat!
Sovmorgon...

Idag hade jag sovmorgon en hel timme, min kropp tyckte dock inte att det räckte så den tog sig friheten att sova 2 timmar extra. Skönt var det och nu sitter man här och torkar sömnen ur ögonen på jobb. Men lika glad är jag för det. Går ju inte vakna utan ett leende nuförtiden, härlig känsla.

När jag slutat jobba idag är det en snabb sväng inom hemmet sen är det raka vägen till gymmet, träna, plaska jacuzzi och senare på kvällen är det Landskrona som hägrar. Jag kan inte beskriva hur mycket jag avskyr den staden. En riktigt fucked up stad om jag får säga mitt. Ett bevis på hur snett det kan gå i svenska samhället.
Men men vad gör man för att få se Artmade live?

Helgen blir lugnare än lugn och skönt ska det bli. Kanske ta och bada lite med Nira på min lilla hemliga strand. 
Ska ner till Lund en sväng med och sätta ihop en säng. Piece of cake.

Jag saknar, jag längtar, jag tänker. Du får mig att skratta, gråta av lycka och le.

Roligt hur ödet leker med en. Let this be it!
Magiskt...

Jag har hämtat rätt mycket inspiration till mitt "nya" liv i en annan blogg. Leva livet och se till att nå sina mål, även om det tar emot och är jobbigt ibland så gäller det att satsa fullt hela tiden. Annars når man inte till toppen där endast det bästa är gott nog. Man känner sig som en renare människa, man njuter av livet på ett helt annat sätt.
Allting har gått fantastiskt bra framtills nu, nu vet jag inte var jag ska ta vägen av en underlig form av lycka.

Den värmer min själ och sätter verkligen eld på mina ögon. Vartenda andetag känns som jag fylls av liv, av lust
glädje och lycka. Jag håller på att explodera, vet inte vad jag ska göra, hur jag ska hantera det. Nära till tårar, tårar av glädje. Aldrig förr har det varit så här lr känts så här, visst det låter som en klyscha, men är det så här som jag känner mig som människor är när dom säger det då då har jag aldrig känt så här!
Ingenting är omöjligt, inga mål är omöjliga, vissa tar bara lite längre tid och vissa får man bara kämpa extra för. Det handlar bara om att orka ta sig fram med full fart hela vägen till målet. Inget som kan hindra en, stoppa en eller få en att vända. Allt står på spel, mina insatser kan inte bli så höga just nu, men ibland då blir små insatser stora vinster, högvinsten som alla drömmer om.

Den här lyckan finns det inte ord som räcker till för att beskriva hur bra jag mår. Jag mår bättre än aldrig förr och inget kommer eller kan stoppa mig nu. Jag är fokuserad till 120%, jag ser mitt mål och släpper inte det ur sikte. Din dröm min verklighet. Precis så som det var för mig innan, innan jag släppte loss elden och viljan.

One shot one oppertunity!


Hur låter en pistol som inte funkar? Klick klick


Takk takk tusind takkEn flaska bubbel, ett stycke jag, en sol som motljus och en underbar fotograf!In the air...

Torsdag idag då. 144 dagar kvar. Ska bli så skönt när man står där och tittar på planet, slänger iväg någon dum kommentar och undrar varför dom har silvertejp där. Starten på rakan när man trycks bakåt. Obehags känslan när det känns som att planet faller mot marken högt upp i luften. Den underbara känslan när värmen slår mot ansiktet när man går ut från flygplatsen. Doften, leendena, havets vågor. Den kalla ölen som pärlar sig i solen. Dom lysande planktona i vattnet på  natten.

Jag har en sådana underbar känsla i kroppen. Kan inte sluta tänka, kan inte få dig ur huvudet. Går bara runt med ett brett leende och njuter.

Blev svettig träning igår, ca 15 minuter hopprep med vikter i handtagen sen en fin avslutning med 200 armhävningar och 200 situps. Inte som planerat men det får räcka i denna värmen.

Och jag som hade så mycket att skriva idag, var tog dom orden vägen? 

Säsongen med Bitchen är nerlagd, vi ska ut på en liten körning till. Slita bort det sista mönstret i däckena och se om något annat går sönder. Sen börjar projekt delsteg 213 haha. 

Och till mina 3 trogna läsare... .tack haha


Juli 14 Twenty10...

Att få sätta sig vid datan med morgontrötta ögon och få läsa så underbara kommentarer får en verkligen att vakna till på ett bra sätt. Ett planterat leende resten av denna dagen.

Idag står det förutom jobba träning på schemat, ska bara hinna inom firman, banken och kanske säga hej till mamma en sväng med. Fullt upp nu igen, precis som det ska vara. Full med energi och handlingskraft. Kämpe greit!

Ekonomisk disaster denna månaden. Får bli nudlar utan vatten dom närmsta månaderna. Snart Thailand, bara en 145 dagar kvar eller något. Haha Då ska det njutas...delux!

Sitter här och lyssnar på Plumbo - Wounder Bjarne, minnena bara forsar fram. Oh my god take me back!
Jag röstar för att dom förlänger träffen till en vecka.

"Jeg flakker runt. Jeg vet ikke vär jeg hör till. Ännu en tur i byen. Hva fan ska det före til!" Ja det kan man ju undra ju.


Jag har hela världen under mina fötter. Inget kan stoppa mig. Inte fast någonstans, inte låst till något. Total frihet.
Man ser det i blicken i min raka rygg och mitt strålande leende!
Live update...

3 läsare idag. Helt fantastiskt. Men en sak som är ännu mer fantastisk det är du!Rudskogen Twenty10...

Då har man varit där igen, on heaven on earth. Det fantastiska grannlandet i väst har såååå mycket att erbjuda! Gatebilfestival @ Rudskogen, ingenting kan lr kommer kunna jämföras med det!
Helt fantastiska människor, helt underbar stämning, en helt ovärderlig upplevelse. Den här gången åkte vi dit för festens skull och det gjorde vi så rätt i, träffade helt underbara människor som man hoppas kunna hålla lite kontakt med även efter några månader.
Som vanligt så krockar svenskan och norskan och en del underbara kommentarer delades ut.
Här är några.

En norsk tjej sitter och dricker 3.5 % öl. Jag undrar varför så förklarar hon att hon inte är 20 än och inte kan handla på systemet. Då säger Jocke - Attans!!! Tjejen svarar - Nei i e 19!

Ligger och skrattar ikapp med samma tjej senare på kvällen hon säger Åh Herregud, jag får "lock" i magen (osäker på om det var så). Jag svarar -Va får du luft i magen?!?

Den här helgen har verkligen fått mig på rätt bana igen. Nothing can stop me now. Top notch nothing less!
Nästa år kommer jag med bil och förhoppningsvis fler ur teamet som joinar oss!
Då ska det sladdas och bilen ska vara helt genomgången och hålla ihop!
Ny fin bil ska även införskaffas i vinter, ni som känner mig vet vad det blir för någon.

Vägen hem var mindre kul. Började med något underligt läte från bromsarna. Efter lite övervägande så sa vi att vi kör och ser vad som händer, det hände ingenting och ljudet försvann. Var nog bara lite skit på villovägar lr så slet det till sig som vi säger haha.
Söder om göteborg någonstans i höjd med varberg kom vi på att så här jävla varmt är det fan inte för att man sitter i en bil och är bakis. Kollade utetempen. 38 grader!!!! Och detta i en bil utan AC. Ingen trevlig upplevelse kan jag säga.


Bilden på Jocke får tala för sig själv. MAGISKT!!!

Ett glas vatten tack...

På bilden syns då min arbetsledare, lr iaf vodoodockan av han. Haha


Var ju på date lr minisemester nere i köpenhamn. Gick helt klart över förväntan. Sällskapet var fantastiskt! Får väl se om det blir en andra date kanske.  Synd bara att man kanske inte hann med allt som man tänkt göra men vi hade riktigt roligt för det. Var en sjukt varm dag iaf och att gå på Zoo var väl kanske lite dåligt tajmat i den värmen men kul att titta lite på djuren. Hotellet var under all förväntan. Nog för att allt ser bättre ut på bild men det här måste varit ett helt annat hotell, herregud vilket nergånget rum gentemot bilderna. Men men där bor vi inte igen. Tog en tur inom Ripleys believe it or not med innan hemfärden. Måste säga att tortyrkammaren är rätt läskig haha.I morgon vankas det Gatebilfestival i Norge. Cant wait! Blir som vanligt utan bil! Orkar inte med dom mer ;)
Så fest lär det bli, lite iaf *visslar* Blev bara jag och jocke vilket är lite tråkigt kanske men men eliten rockar alltid. Nä nu får jag börja med att packa, handla och förbereda.

Have fun.

Smster...

Bara några få enstaka timmar kvar tills det är dags för en heeeel veckas semester. Ska bli så skönt så det är inte sant. Idioten till arbetsledare hade fått för sig att jag bara skulle ha två dagars semester. Vi säger så här. Han lär nog inte ringa mig på ett tag höhö. Idiota säger jag!

Blir till att gå upp tidigt i morgon och raka vägen till träning och lite relax i spa´t efter det. NICE.
Går sjukt framåt med träningen, känns ruggigt bra det här. Längtar dock efter Krav Magan men men den drar nog snart igång igen med.

Är på jakt efter nytt jobb. Visst tjänar rätt ok där jag är nu men när ledningen är som den är är det inte kul alls.
Kanske skulle satsat på eget? Vi får se vad som händer, inte mycket som kan få mig att stanna kvar nu längre.
Ja förutom den rätt ok lönen då *visslar*

Jag säger det det här året med. Nästa år ÄR det Z4 för hela slanten så äre... ;)

Daten på måndag är färdigplanerad och färdigbokad, can´t wait... wohooo


RSS 2.0