Prestationsångest...

Japp det är något jag lider av just nu. Det känns som att alla presterar och lyckas utom jag. Men men det vänder snart psyket har fått sig en twist kan jag säga. Dags att dansa med lejonen och vifta på svansen.

Helgen var riktigt rolig. 2 dagars intensivt festande och en slö söndag. Fick  ingen skumpa i fredags så det blev 2 i stället på lördagen hoho jaja. Har inte fått gjort ett skit denna helgen och gött är det. Ska satsa på att jobba med alla projekt under veckorna så man kan känna att man är ledig någon gång. Tror det är lite mycket just nu. Svårt att jonglera i rätt takt så att säga.

Den här dagen känns lite som dagen D. Varför vet jag inte men jag får väl ta och göra något intressant idag helt enkelt.

För övrigt så säger jag bara Max Lyxshake, give me give me give me



Gift sig...

Japp då har man blivit gift på facebook med ja. Haha. Snacka om att folk undrar, jag säger samma som ni, jag missade med inbjudan, prästen och efterfesten haha.
Solen skiner rätt mycket nu och det gillar vi. Allting har börjat stabilisera sig och man har kunnat börja njuta av livet. Stressen är lagd på hyllan och nu jäklar är det sommar.
I morgon under dagen ska jag om vädret tillåter, flytta ut soffan och lite andra stora saker till gården. Härligt att vardagsrummet börjar ta form, sånt gillas! Ser framemot en massa sena kvällar med gitarrhjälte, whisky och öl till hösten. På kvällen blir det en tur till hampan för att njuta av en kall öl eller 10 i trevligt sällskap.

I tisdags beställde jag mig en ny motor. Från Kanada, snacka om att man är nervös. Est arrival 20/6. Bah det är ju en hel månad dit, give me give me give me... Stort projekt på g, ska vara färdigt tills 2012 och då satsar vi på en massa större evenemang i Europa. Dags att börja spara. Tror fasen jag ska starta en blogg enbart för det projektet.

Nä back to work then.


Önskar...

Det har varit en slitig men bra helg, trots ledsamheter i fredags. Jag har ju varit sjuk en längre tid nu och har börjat bli riktigt trött på det. Ena kuren hit och andra dig, inget verkar bita på mig. Kan ju vara så att jag går från ena sjukdomen till andra med haha.
I fredags hände det som inte får hända. Som tur var hade Jocke förberett det hela ganska väl ändå. Vi var på väg bort till Molway för att titta på nya däck i hans jänkebil. När vi precis ska svänga in på Molways gårdsplan så smäller det till under huven och motorn stannar. När bilen stannar efter ca 20 meter så bolmar det ut rök ur bilen.
Mitt samtal som avslutades ganska snabbt i telen lät ungefär så här på slutet. Vad fan var det det? Ta brandsläckaren. Jagringersenhej... Motorn hade fått självmordstankar och tänt eld på sig själv. Som tur var hade vi brandsläckare i bilen och skadorna blev inte så farliga, lite slangar en massa el åt helvete men vad gör det när hela bilen hade brunnit upp om vi inte haft släckare!
På kvällen var bilsport i stan för att fotografera. Ystad var kaxiga och tyckte vi skulle slå deras rekord på 300+ bilar, det gjorde vi med 500+ bilar. Så ska det va! Var en trevlig kväll med lite race och en massa skit snack hit och dit.
Igår fick vi rycket i trädgården efter en dubbel lyxshake ala jordgubb på max... damn their good! Och trädgården blev det mer slit i än väntat men nu är här hemtrevligt!
Idag har jag varit flitig här inne! Börjar bli nice här nu. Skönt så man kanske kan börja slappna av lite.

Jag har fått mig en ide här nu som inte är bra alls. Jag har hittat ny motor och som vi alla vet så kostar dom en del men om jocke ska skruva ihop sin motor i vardagsrummet kan väl jag med ha något att pilla med där :D

I övrigt är det inget jag önskar mig just nu. Livet leker om än ganska lugnt.



Dunk...

Dunk... dunk.. så känns vanlig huvudvärk. Men migrän är typ bara ett enda duuuuuuuuuuuuuunk och ont gör det. Börjdade igår natt och när jag vaknade efter 13 timmars sömn var det fortfarande kvar. Tog mig friheten att pillertrilla lite och boy vad fin omgivningen blev och migränen begränsades duktigt.
Nu sitter man som vanligt här på jobb och funderar över allt och inget. Jockass tittade förbi innan med sin numera besiktigade jänkebil. Congrats säger jag. Bilen är rätt brutal nu när det är mörkt kan jag säga. Påminner om den bilen i the Punisher om ni nu sett den.

I morgon kommer min kära hund vara ett monster eftersom hon inte fått någon direkt motion idag eftersom jag fått fightas med migränen. Hoppas jag har tillräcklig energi för att få ner henne på jorden igen bara.
Hon är rätt go min lilla hund. Ska bara lära henne att hälsa ordentligt på folk med som det är nu är det fullt språng och gärna avsluta med tungan ute i ett gigantiskt hopp. Men glad är hon lilla spjuvern...

På fredag kommer bilsport till storstan så nu får man börja tänka på lastningen av Bitchen igen, tänkte ta och försöka få med henne på en bild eller två. Vi får se lär bli riktigt mycket bilar på väla på fredag.
Förövrigt så längtar jag tills nästa körning, hon är helt underbar att gasa med nu ju.

Nu är det tomt igen, det känns så om inget annat. En ny sida eller ännu bättre en helt ny oskriven bok. Dags att påbörja den. Härliga minnen, bilder och upplevelser.



Grädden...

Sov ut idag, vaknade ett par gånger innan jag steg upp vid 1530. Härligt när man bara kan skita i det och somna om. Äsch en timme till. Måste få upp min rullgardin så det är mörkt under dagarna när jag sover efter "hårt slit" nattetid på arbetet.

Tog mig en tur med Bitchen idag och herregud vilken skillnad, att jag inte gjort det här innan. Fick vispat grädden en del med och nu skjuter hon på riktigt bra, ska dock fortsätta laborera med inställningarna så vi får det helt hundra. Svänger runt på en femöring med. Gick en äldre herre längs med vägen, ni vet en sådan sur gammal surgubbe som hatar allt och alla. Han tog fram sin mobil och skulle fota framifrån sen tog han en bild bakifrån. Nästa gång jag kom förbi så körde jag riktigt sakta och vinkade och då tittade han bara surt på mig. Mest troligt filmade han väl och skulle ha regnumret. Tji fick han för jag har varken fram eller bak.
Grannarna som sysslar med folkrace stod och tittade på med värsta leendet när jag susade förbi fram och tillbaka. Sådana grannar gillar vi.

Nu är det tomt och ensamt i stora stygga sängen igen. Bara ett starkt snarkande från golvet, lilla Nira som drömmer sina drömmar. På något sätt är det jäkligt märkligt alltihop som hänt. Känns som att man inte finns i sin kropp utan bara iaktar på avstånd. Är väl visserligen så det är tänkt med den här pausen, att bara låta livet flyta förbi obemärkt. Hitta rätt stig om det nu finns någon sådan för att sen njuta på allvar. Jag njuter redan nu av friheten på landet, luften och tystnaden. Det är härligt, jag ser livet som något värdefullt numera.


Cancelled....

Då flöt min långa helg förbi lika snabbt som en kort. Swooosch så var den förbi och man var tillbaka på jobb. Går relativt bra här än så länge och sånt gillar vi.

Var tänkt att man skulle lekt med Bitchen idag men inte då. Orkar inte stressa med bilarna mer så avbröt planerna igår när jag insåg att jag skulle få köra till Malmö för att låna ett par ramper. Och skönt var det. Fick städat undan en hel del, tvättat och en massa kvalitetstid med byrackan med.

Denna kommande vecka ska jag försöka ta tag i hemmet lite. Ta hand om allt småfix så vi blir klara någon gång.
Tänkte tanken på att lägga golv men sånt går inte själv inte och Jocke jobbar eftermiddag. Some other day helt enkelt.
Usch vad jag längtar tills jag har min egen gård, mitt egna projekt och min egna dröm! Ska bli så nice.

Var hemma hos mamma och styvfar i lördags på middag och boy vilken surprajs man fick där. Tänker inte gå in på det mer än så att jag är fortfarande chockerad! Tack! Tack och tusen tack.

Jag är snäll, ibland är jag nog för snäll. Men jag värdesätter mina vänner högt. Det har varit med tigrerade ögon vi mötts det senaste men nu har vitan kommit fram igen, lugnet och lyckan. Vi kan skratta och umgås igen. Tom sova ihop, närheten man saknat är tillbaka. Andetagen som sakta och tyst ljuder genom mörkret, varm slät hy som ibland går ihop med min, tätt tätt. Härligt.

Vilken riktning ska jag börja treva? Eller ska jag stå kvar ett tag till? Jag står nog kvar ett tag till.



Smokey...

Gäääääsp... Sista tidiga dagen denna veckan och tur som vi har så har vi inte underhållet idag utan det faller på eftermiddagsskiftet. Lagandan och kämparviljan är tillbaka på skiftet och allt rullar på som det ska med nya rekord i sikte. Och sånt gillar vi.

Blev lite omkopplande utav slangar och "uppfräschning" i kupen igår. Hur min bil fungerat överhuvudtaget är för mig en gåta så som slangarna satt. Men med lite tur så kommer det gå undan ordentligt på söndag och sånt gillar vi. Dags för mig att lägga långa ordentliga ridåer med. Jockes lilla mattsvarta slagskepp kommer besiktigas idag om allt vill sig väl och thumbs up my compadre!

Fick ett något ska man säga udda besök igår med. Blev riktigt god mat och en film som avslut på kvällen. Filmen var en utav dom roligaste jag sett på länge men kommer inte på vad den hette. Någon halvanimerad med en katt iaf. Var trevligt med en till andning i rummet i natt. På ett rätt och korrekt sätt. Underligt att man kan skratta på det sättet ihop du och jag. Men det är väl det en riktig vänskap handlar om, känner varandra utan och innan. Ja trevligt trevligt.




Snart söndag! Drift ya later




Twist and turn...

Gäsp och godmorgon. Att gå upp 05.45 borde vara förbjudet enligt svea rikes lag, enligt min mening. Det är hemskt att behöva gå upp så tidigt, väcka hunden rasta henne i kylan, huttra och muttra. Usch. Man vaknar ju inte på hela dagen. Går där i en dimma. Nackdelarna med att jobba skift.

Blev en förvånansvärt produktiv dag igår, hjälpte kombon att lackera hans bil. Givetvis mattsvart, its the shit nuförtiden. Klockrent med två mattsvarta bilar från helt olika tidsepoker. Sen tog jag en runda på stranden med Nira och matte. Rätt intressant hur allt vänder och vrider sig här i livet. Sen tog man tag i hemmet lite, ser ju ut som rena krigszonen så fick röjt på diskbänken, diskat och lagat mat. Känns så jäkla bra att ha tagit upp matlagningen igen som legat vilandes alldeles för länge.

Fick tag på en bakaxel igår med så i morgon blir det en heldag i bilen. 30 mil ska det brummas. Ja vad gör man inte? Kanske dags att börja tänka på biltransporten med, dagarna tickar iväg lite väl snabbt här just nu. Körning på söndag. Drift along.



Sådana här skyltar sitter det snart runt gården. Höhö



Is that so...

Helgen flöt förbi med ett rasande tempo. Fest hos kollegorna i Landskrona, en hel del trevligt fast det blev alldeles för mycket dricka i fredags så hela lördagen spenderades i sängen helt slut. Koncert på kvällen och bandet man åkte dit för att se var strukna. Herregud vilken besvikelse. Fast åas så var ljudet allt annat än godkänt så det kan nog kvitta ändå.

My Mojo is back! Oyes indeed... Nu ska man bara börja utnyttja den till fullo med. Eller?



Blev en smärre katastrof med bilarna igår. Min svetsning av bakaxlen slutade dels med en kass bakaxel och ett sönderbränt ansikte. Hej det är jag som är tomaten, den rödaste av dom rödaste haha.
Har slängt ut garnnystanet nu så med lite tur har vi en ny bakaxel inom ett par dagar. *håller tummarna*
Ut med vapendragaren på en provtur till macken med hans eminenta raggarbil. Slutade med en ordentlig host och sen tvärdog bilen. Det är bara skit i bränsleledningarna... det är bara skit i bränsleledningarna....


I veckan är det som vanligt bilarna som gäller och ja just det ja lägga golv i vardagsrummet, röja upp hela nedanvåningen, klippa klorna på lillflickan, fixa biltransporten, tvätta, städa i övrigt. Man kanske ska försöka hinna med att sova lite mellan varven med?





Ja då var den 20 år sen man kom till denna världen... ;)
Om jag tvunget ska få en tårta någon gång så vill jag ha en som ser ut som den på bilden.





En droppe vatten...

Herregud vad jag är korkad. Här går man och stressar med bilen i tron att man ska ut och köra på söndag. Men nä då är man en vecka tidig det är först nästa söndag haha. Som det kan bli. Sen får jag nog snällt erkänna att jag glömt spänna en mutter med. Kunde slutat riktigt illa det där. Ja yes jag i ett nötskal. Första provturen jag körde då hade jag glömt spänna fast motorn med. BINGO! Gick väl den gången med.


Idag mår jag sååå mycket bättre och det gillar vi. Hoppas det fortsätter så här. Bihåleinflammation är inte alls kul att leka med. Allting känns riktigt bra idag av någon underlig anledning. Vårkänslor kanske? Det här året kommer bli fantastiskt. Rudskogen i sommar, massa körning med bilarna, slapp på stranden, Thailand till vintern. Fantastiskt! Ekonomin har på något underligt sätt blivit bra trots att jag just nu har högre utgifter. Jäkligt underligt. Men jag klagar inte.


En halv i morse med. Jag är ju riktigt duktig. Pure willpower och lite snus ;)


Kan du inte bara bli standarden och falla på rätt håll? Jag är förälskad i en standard som inte finns har jag kommit på. Udda känsla det där. Fall på rätt håll så lovar jag att fånga dig.




Dagens bild får nog bli denna. En droppe vatten kan göra mycket...


Tick tack...

Tick tack, tick....tack... Tiden går fruktansvärt olidligt långsamt när man fimpat pinnarna. Halvsyndade dock lite i morse, rökte en halv sen fimpade jag! Om ni nu tycker det är dåligt så fine gör det! Men jag är nöjd, humöret är relativt bra och det känns bra trots allt. Nu är det bara förkylningen som ska bort sen är det full fart igen. Det tar för mycket på krafterna det här.

Körning till helgen och man har "lite" att göra innan, kapa och svetsa om flaket på biltransporten, få rätt på laddtrycket, se vad som är fel med framvagnen (har säkert glömt spänna någon vital skruv), svetsa bak....
Helgen fullbokad som vanligt. Fest på fredag med mina "kollegor", konsert på lördagkväll med the playing band Artmade (tuba dom). Söndag är det körning som gäller i Hässlehåla. Har raggat tag på en amatörfotograf som ska lägga ner lite extra intresse på min bil, ska bli skoj att se vad hon kan åstadkomma.

Det är sjukt tråkigt att lägga sig själv. Känslan av andningen från någon sötnos bredvid är underbar, kunna krypa tätt intill och känna närhet. Mmm... Något som låter intressant? Jag har 2 kuddar och ett megatäcke med plats ;)
Varning för snarkande hund på golvet...

Farewell


Live update!

Still strong, getting stronger...


Renlevnad...

Har legat sjuk en veckas tid och med mitt lagom fullsmetade schema har man hamnat efter tidsplanen. Så förlåt mig om mitt bloggande halkat efter.
Hemskt att vara sjuk, speciellt när man tror att det är över och bacillerna bara sitter kvar och flinar och täpper till ens bihåler och river med sina vassa naglar i lungorna. Jaja tillbaka på jobb iaf.

Helgen var en favorit i repris! Började fredagskvällen med go mat i fina vänners sällskap och ja vi lät pengarna rulla precis som dom ska, dessvärre är det sådär med minnet på alla som var med och det är nog första gången det händer. Ingen som kan uppdatera något om kvällen.

Renlevnaden då? Jo snart 4 timmar sen sista ciggen. Det går inte röka med mina lungor just nu så varför inte bara sluta? Vi får se hur det går. Känns inte riktigt som att kämparviljan är här men jag får väl låta psyket ta över i stället. Be strong.
Sen är man spinkig med tydligen. Har fått höra det lite väl ofta det senaste och som vanligt så knäcker det mig precis lagom för att man ska ta upp träningen igen! Så snälla söta rara bacilljävlar FÖRSVINN!!!
Byrackan ska få sig en liten pullingsele med så att hon med kan biffa till sig lite. Fick en ide om att hon ska dra runt min kära tävlingsbil i depån så småningom. Och hur slappt hade inte det varit? DRAAAAAA!!!! HÖGER!!!!!

Andra tankar som snurrar är hur fasen det här är möjligt? Trivs i sällskapet, är mig själv, ger raka och ärliga svar, skrattar och ler. Precis så som vänner ska vara. Men när du rör mig fallerar allt. Då dansar knäna limbo och jag faller nästan. Inte konstigt kanske. En av dom vackraste jag sett, mjuk hy, fina farliga ögon, mjuka läpper och ett underbart vitt leende. Men det saknas en del. Den där stabiliteten, tryggheten i dig själv, du är ute och svävar och vet inte vart du vill. Det är skönt att jag ser det, slipper problem då och kan njuta av sällskapet. Det är då man kan hålla sig på det magiska planet. Det finns få av dig och jag är glad att du hittat in i mitt liv.  


RSS 2.0