Lördag 30/10...

På lördag då får jag känna, klämma och får nycklarna i handen till nya kärleken. Tog en snabb googling och hittade den här fixade skönheten. För er som har öga för detaljer så ser ni nog den abnormt snygga skillnaden utan regplåt och backspeglar, det snygga blåset etc etc... PORR
Gick in på en mc butik idag för att titta på skinnställ. Slutade med att jag gick därifrån med två depåstöd. YES. Bara smack upp med den i vardagsrummet direkt. Lovely







Igår var det onsdagsmys delux. Nog den mysigaste onsdagen genom tiderna! God mat (made by me of course), bad med massa skum och ett slut med film och mys. Idag är man så där sjukt jäkla mör. 4.5 timmars sömn.
Höll på att krocka med 2 råddjur igår, var helt klart ingenting mot djuret jag höll på att köra rakt in i en på en 90 väg ett par kilometer efter. En BAMSE häst mitt på vägen mitt i natten. Gick bra som tur var.

Psyket...

Den här arbetsveckan har inte varit bra för ens psyke! När man som mig arbetar som servicetekniker är det min uppgift att lösa problemen som uppstår med diverse maskiner. Den här veckan har samma namngivna maskin drivit mig till vansinne på två olika fabriker! 3 olika maskiner av samma märke, hur stora är oddsen? Den första löste jag inte. Dom andra två har det surrats om en massa teorier men ingen har haft rätt.
Det blir lite av en sport för dom olika teknikerna att lösa problemen men ingen av oss, alla med olika färdigheter och egenskaper har lyckats. Alltså en riktigt psykiskt knäckande vecka.

Spelar dock ingen större roll. Har just nu bara en sak i huvet...
En gammal dröm blir nu till verklighet. När man som 15 åring körde runt på sin moped och viftade med handen på mötande motorcyklar att dom skulle gasa på... Nu är det jag som kommer möta ungdomar med samma entusiasm som jag själv haft. 9 dagar är det kvar till skönheten står här hemma. Blir att dreggla över den framtills Thailand resan. När man kommer tillbaka då börjar jag riva ner den. Den ska inte vara orange. Utan vit.
Kolla bara på bilden, så jäkla nice så jag blir tårögd



As my dream comes true...

Time to say...

... hello hej. Vet inte hur många gånger jag tror jag får sms nu om dagarna. Snabbt upp och en snabb titt på luren men inte då. Men när man väl hör det där magiska plingandet då drar man allt upp smilbanden lite.
Tärningen verkar verkligen rulla på mina siffror nu. Ena drömmen efter andra slår in. Jag är som ett barn på hjulafton. Hoppas på en massa mys i helgen, helgen efter det är det halloween fest i linköping och i samma veva hämtar jag hem "Malin". Min nya pride and joy. Så vackra former så jag blir helt till mig. Helgen efter det är nästa halloween fest hoppas på eminent sällskap av fröken C då och sen är det inte långt kvar till Thailand. Livet är just nu såååååå UNDERBART...

Träningen då? Nja... på det igen på fredag tänkte jag *host*

Nu NUDLAR


Skumpa...

...rumpa är nice! Blev en riktigt lyckad kväll igår. Visst lite halvt frispel på en idiot som sprutade ner en med någon cider lr något. Men i det stora hela en riktigt bra kväll. Synd att man la sin lur på ljudlös bara. Inte bra att missa sådana sms mitt i natten inte ;)
Fick mitt efterlängtade bad med såååå freakin underbart! Och guess what det blir bad idag med wohoo. Plask plask!
Den här bakis dagen har bestått av en stilla promenad i skogen med stora flickan Nira. Måste faktiskt erkänna att en solig och vindstilla höstdag vid mölledammarna är riktigt fint. Höstfärgerna som speglas mot vattnet. Ja se själv på bilderna. Magic






Nice or what?





Lillflickan Nira i egen hög päls?!




På väg ut till Mölledammarna fick jag ett glädjande samtal. Ringde på en fin hoj i början på veckan, företaget hade då blivit sålt. Men han skulle höra av sig som den fortfarande var till salu. Han ringde idag. Priset hade stigit med en 5000:- Men det sket jag ju inte lite i. Den här gulliga saken kommer jag hämta hem inom dom närmsta veckorna. Ingen som har en skåpbil jag kan låna?
PORR or what?


Fredag...

Denna dagen har jag längtat efter ändå sen förra helgen. Ikväll är det party at C´s plus att jag ska ta ett bad... i ett badkar wohoo. Jag älskar verkligen att bada och mina kära kompis o kollega tyckte att det var ett intresse jag hade förr när jag hade ett eget badkar. Badade mer lr mindre varenda dag.
Var en ruggigt tråkig natt på jobb med. Elfel hit och dit något löste jag andra fick kvarstå, inte många elektriker som känner för att svara en torsdag natt vid 0230 hehe
Gjorde veckans goda gärning med... Vilda djur hör hemma i det fria och inte på toaletten jag satt på. Var bara att fånga in den söta lilla musen och släppa ut den :D
Det är något visst när man släpper ett fångat djur. Dom liksom stannar kvar där man släpper dom vänder sig och tittar på en precis som dom säger tack lr något.
Nä nu ska jag raka av det lilla hår jag har

Coninchiwaa

Ojdå...



Eftersom mitt andra ha begär tydligen var sålt så fick jag ju hitta mig en ny böna att dreggla över. Tror att jag ska åka och titta på den här. Lite drygt att ha den stående i vardagsrummet ett par månader kanske? Men bara vetskapen om att ha den i sin ägo hade ju varit rätt nice. 

Tänka tänka tänka...  

From...

...a string! Såg precis det omtalade självmordet. Rätt jäkla obehagligt att titta på. Just för att man vet att det är på riktigt. Filmer är inte överdrivna, alla ryckningar, ihopdragna arm och ben finns där. Det sjuka i det hela var att han hängde sig från dom övre gångjärnen på dörren i, vad jag kunde tyda, några kablar. Jag kommer aldrig någonsin förstå hur det är möjligt att hänga sig från den höjden. Får man till rycket som behövs för att knäcka nacken eller är man så pass stark i psyket så man kväver sig själv till döds?
Lite svårt att se här då den var "snabbklippt". Men iaf... obehagligt..

Väldans...

...trevlig igår innan jobb. Kändes så rätt på något vis. Men är det något som inte känns rätt alls längre så är det att jobba natt. Sover piss dåligt på dagarna nu för tiden och det börjar nästan bli jobbigare än att jobba förmiddag. Konstigt hur allt ändrar sig. Jag tror inte min kropp är gjord för att jobba helt enkelt haha.

Idag står bara lite allmän städning på schemat, ska se om man kanske kan tvätta en maskin lr två med kanske.
Fredagen kommer bli lajbans så det så..


Tuesday...

Då var det tisdag och om en liten timme ska man iväg och vara sällskaplig. Ser vi framemot oyes. Sen är det det där arbetet som kallar en i natt. Jag har hoppat över träningen denna veckan. Känner mig inte helt hundra. Kylan har fått näsan att snora och kroppen att känna sig tung.
Frukosten idag blir en flottig pizza!

Till helgen är det cest partiie som gäller... och vilken låt passar då inte bättre än denna? Nog den lätt bästa ute låten det här året enligt mig.



Helgen...

..var faktiskt riktigt bra trots sin korthet. Blev ingen utgång i lördags utan det blev en massa hyss med fröken C.
I sin korthet, ramlösa, ägg, överkörda fötter och ett våldsamt slagsmål på torget. Nä jag var inte inblandad men vi fick se när en kille blev nerslagen med en bräda. Ja jag var på väg att gå in och bryta med det löste sig själv som tur var kanske. Avslutade resten av natten med youtube... Det kan man väl osso göra en lördagnatt lr?

Idag stod dans på schemat men det blir nog inget med det... Och tur är väl det. Med mina moves? haha

Dags att njuta i solen med Nira. Som just nu ligger och tuggar på mina långkalsonger...

Anki Berit

Promenad...

... med Nira vid mölledammarna. Har ju varit fantastiskt väder idag. Var tänkt att jag skulle pelat med biltransporten men hell no i detta vädret. Sen blev det en runda till hyllinge för lite mer bus för Nira som fick sig en ny kompis. Nån liten knähund som inte alls tyckte Nira var rolig när hon ville leka.
Helt otroligt men flickan är faktiskt trött efter dagens aktiviteter och det är ju inte illa.
Värsta är att nu laddar hon batterierna för i morgon. Risken är överhängande att jag är bakis då eller ska man gå ut nykter? Ja det märker vi. En cola med is o citron är ju aldrig fel haha plus att man slipper befinna sig i sängen hela dagen i morgon.. Blir det inte utgäng blir det hyss som på gamla goda tiden *fniss*

Nä en liten dusch på detta..

Vinke vink

Jag kan...

... inte sluta skratta åt denna sköna lilla liraren. Lagom taggad? Redbull? Adhd? Haha Så underbar



Den här veckan har det knappt blivit någon träning, lr ja knappt och knappt. 250 sköna övningar i måndags men inga i onsdags som tänkt. Får se om jag hinner med några hundra i morgon. Det tar sig iaf, sakta men säkert!

Fick tag på en tatuerare idag med, nu är ju då bara frågan, vad jag ska göra för något kul. Fortsätta på armen? Börja på draken? HJÄLP!

Uppskrivningen borde ja nog ta tag i snart.. lr vad säger ni?

Min kära mor undrade vad jag ville ha  för att INTE köpa en motorcykel, mitt förslag på att en motorcykel för att inte behöva köpa en själv var inte populärt. Vad är det för fel på mammor egentligen?

Mindre än 2 månader kvar till vår underbara resa. Går inte sluta tänka på hur sjukt underbart det ska bli att slippa precis allt i 5½ vecka....

Nä en dusch på detta kanske?

Hej...

..åh hå så kan det gå.
Förmiddags veckan är alltid lika rolig. 0455 är INGEN tid man ska gå upp på. Precis hela dagen är förstörd, jag går runt som en vandrande zombie. Jaja nog om det då va. Träningen går ju givetvis framåt och kilona med. Tangerade 80 kg som planerat wohoo så nu denna veckan firar jag med att inte äta så mycket :S
Når nog målet 85 kg innan den 6 december ändå wohoo. Och då då kommer jag vara jäkligt slipad. ;)

Idag blir det varken film eller bild. Jag är helt enkelt helt lost in space och vet inte vad jag ska lägga upp.

Nira har hittat en ny leksak, precis som husse så tycker hon om att förstöra däck. Jajemen ett litet 15" hjul utan fälg står till hennes förfogande. Bara en tidsfråga innan hon kastar omkring med det hehe. Lille tösen min :)

Nä nu ska jag krypa ner i sängen och spela lite mc spel... lagom fäst vid det här med två hjul nu... wohoo

Wrooooooom ajööööö

Insane...

Träning har jag provat i många skepnader. Jiu jutsu, fotboll, handboll, bowling, brottning, boxning, krav maga.
Den hårdaste hittills har varit brottning. 2a i skåne, borde ha vunnit den tävlingen men jag tabbade mig.
Boxningen var inte långt efter i hård träning. Krav magan var nog den roligaste men hård? Nej...
Jag behöver någon som står och skriker på mig när jag tränar, som får mig att ge det där sista!
Nu har jag hittat en form av träning för mig som ska påbörjas nu i veckan. Skulle redan varit igång men det har inte blivit så. Insanity workout. Resultaten man ser i videon tvivlar jag på att jag kommer nå då jag redan är en bra bit på vägen. Har gått upp 9 kg sen jag började träna i juni. 9 kg muskler, den här kroppen har inte ett unz fett och har aldrig haft.




Det där är träning jag kommer gilla! Nu gäller det bara att hitta någon plats här i huset som man kan röra på sig lite mer än upp och ner och fram och tillbaka. Lite lagom trångt här. Men men det löser sig...

Det här är min tid, mitt liv och mina möjligheter. Så den stora frågan är  -How bad do i want it....

Nu är...

...dags att få igång bloggen med lite kul skit i stället för mitt ständiga dravel.
Den här killen har inte riktigt alla hästar hemma. Fast om jag tänker efter så är risken nog rätt överhängande att jag kommer prova på sådan här körning, jag menar saker är ju till för att åkas brett med ;)








Idag står storstädning, som jag verkligen dragit mig för att göra, och en tur till ikea. Behöver ju nyttt täcke och ett nytt påslakan. ELLER VAD SÄGER DU NIRA? Får väl ta och köpa mig ett nytt överkast med och någon present till Nira så hon inte tuggar sönder detta med.

Fredag idag... japp det är det... halvkrasslig. Inte bra inte bra inte bra inte bra... Måste ju träna. DAMN IT






RSS 2.0