Allt o inget...

Blev en dag på stranden idag med Jocke the one och Nira. Niras första dopp i havet och hon älskade det. Tror hon gick och blev lite kär i en Golden Retriever med, som syns på bilden så kunde hon inte släppa blicken från den pojken. Blev inget komplett dopp för min del idag, inga 28 grader i vattnet här hemma inte ;)






Något jag längtar efter men inte stressar efter, är duktigt nöjd med livet som det är, en egen liten parvel. På bilden är det Sebastian, grannarnas minsting.





Mina kära racingskor får väl komma med på ett hörn idag då dom inte används lika flitigt i år som jag hoppats på.
Fia godkända DC. Tippar på att vi är 3 i sverige med dessa underbara härligheter.






Date på måndag, lite pirrigt börjar det allt bli. Min första riktiga date faktiskt så vi slår på stort. Kommer bli riktigt kul. Man gör det vad det blir till ;)

Sen förövrigt kommer jag åka på storstryk av en tjej. En vän till mig som tränat kickboxning och tävlat i detta har jag lyckats utmana. This is going to HURT! Men skoj ska det bli! Hoho


5 weeks...

När man inte får semester när det är så här...





Får man se till att det ser ut så här i vinter i stället!





Minst 5 veckor i Thailand är bokat! Från december till mitten på januari! Så GOTT! Slippa julen, fira nyår i shorts.
Jag Masse och Jocke. Kan det sluta mer än helt sinnes eller?

Bra dag idag. Biljett bokad, lägenheten är ett gammalt kapitel, solen har skint med sina varma strålar, träningen gick fin fint. Hann dock inte med att njuta i jacuzzin idag får ta igen det på fredag.

Vikten ökar ständigt och man börjar känna sig lite slipad igen. NICE!

Skin skin som den sol du är...

I helgen är det för ovanlighetens skull fest woho... Åstorp ska göras lika osäkert som för många år sen =P

Ha det ball hej

4 bottles of...

Midsommar i all ära men när vi festar ihop, vännerna och jag då är det all in som gäller oavsett. Sjukt magiska kvällar och nätter i blinkande lampors sken, med bubblet i handen kan inget stoppa oss! Lagom härligt när vi beställde in 4 flaskor bubbel i fredags, ger ju en hel del fördelar. Folket fick ju snällt flytta sig för vi krävde ett bord vilket vi också fick.

Midsommar var som vanligt helt fantastiskt. God mat, goa gubbar, brännboll, gamla och unga. Blev i lurad en shot 80% absinth med, sköt eldkvastar ur röven på en direkt. Blev en rätt tidig hemgång efter utekvällen och vaknade relativt pigg. Jocke undrade varför hans lillfinger var krokigt och gjorde ont så efter en god plankpizza blev det 3 timmar på sjukhuset och där försvann den orken. Var inget mer än lite brosk som la fel lr något. Vet dock inte vad som hänt. Hem till sängen och ett par filmer.

Idag blev det vattenkrig med grannarna, lyxshake på Max (KÄRLEK) och nästan en bokad resa till Thailand. Blir en snabb signal till försäkringsbolaget i morgon sen är den bokad. En fantastisk månad väntar. Jocke o jag på äventyr, kan inte bli annat än fantastiskt!

Hoppas på att min nya motor ska dyka upp i veckan som kommer här. Wohoo

Besiktning av lägenheten i morgon, hoppas där inte finns något att klaga på. Det bör det inte finnas. Hårdträning och relax i spaet efter det.




Never back down...

Nu är lusten och orken tillbaka. Har hittat något som eggar mig att ge järnet att leva hårt. Vad vill jag inte berätta. Lite för mycket stalker varning på den. En illusion om det bästa, det finaste och vackraste. Så mycket kan vi ju säga iaf.

Träningen går starkt framåt och jag har gått upp några kilo nu men en massa kvar. Från 71.6 förra måndagen till 76.0 igår morse. NICE! Matkontot då? Skyhigh kan jag säga. Men det är det värt.

Draken på bilden är något i stil med vad som komma skall.




Im out...

Nä det får räcka nu. Körd i botten känns det som. Irrar omkring på samma ställe utan att komma någonstans, ruta 1. Det får räcka nu. Måste orka, måste orka när allt tar emot som en stenhård vägg. Tänker inte falla ner i något bottenlöst hål. Måste orka ta tag i det. Det sköra och bräckliga. Förvriden verklighet utan mål. Något har hänt, var är orken? Var är lusten? Känner skriket inom mig, något är fel och har varit en längre tid. Jag måste orka ta tag i det. Det är dags nu.











Sista bloggen på ett tag nu...

Mina två läsare som inte kan lämna några kommentarer... Up yours =P

Utan bilder..

Träningen började idag. Börjar lugnt, ska köra riktigt lugnt denna veckan. Sen ökar vi till en lite mer normal nivå för mig nästa vecka. Work it... work it. Jag har ju förfallit det senaste dags att komma tillbaka till sitt rätta tycker jag. Till hösten drar man igång med Krav Magan igen. Ska bli så nice.

Igår hittade jag en härlig film på tuben. Jag på tvären, jag inte alls på tvären, jag rakt in i däcken.
Nä en ny koppling står högt i kurs nu. Jag vill bara ut och köra. Saknar känslan av friheten man har när man trycker ner pedalen i botten. Hela världen slutar snurra och man lever bara precis NU.

Jag saknar något men kan inte komma på vad. Är tomt men ändå inte...

Nu är mina ägg klara...

Top notch, nothing less


Nya tider...

Japp det är verkligen nya tider i den mörka sommaren. Har känt mig lite halvdepp idag, kan bero på att jag inte fick gjort ett skit av det jag planerat idag och att vädret varit så fantastiskt dåligt det här året.
Visst man kan väl inte både få en fin vinter och en fin sommar. Då önskar man för mycket.

Idag fick jag lilla rycket faktiskt. Dags att börja buda på ett nytt chassie tycker jag så mailen har skickats och sen råkade jag springa över en fuel cell som jag är lite intresserad av med så lika bra att slänga iväg ett mail där med. Får väl se hur det blir med det hela. Är chassiet fint så blir det garanterat affär om priset är rätt.

Förhoppningsvis blir det en liten bokning på en thailandresa nästa vecka med. Och det det GILLAS!

Jag förstår inte varför jag alltid blir så sjukt sugen på att tatuera mig när jag är singel, den där satans draken bara växer och växer, kanske dags att börja med den. The point of no return?

Börjar lite lite högtid att ta tag i allt skrot som ligger överallt och skräpar och sälja det.
Till salu just nu
En styck bättre begagnad strumpa
Ett stycke hel kass koppling
Riktigt torkade krukväxter i olika krukor
Ett stycke riktigt skitig matta

I morgon är det party med släkten för att sluta med glinen

Väntan...

Det känns som att man går och väntar på något, vad är svårt att säga. Att pausen av livet ska ta slut kanske? Vet inte hur känslan ska förklaras alls. Jag gillar pausen jag har. Ger mig ett nytt perspektiv på saker och ting.
Livet är inte vad man förväntat sig alls. Den där falska tryggheten man växte upp i existerar inte, livet är tufft och hårt. Men ibland har även det sina ljusglimtar.

Jag kände mig lite velig idag angående den här daten men efter lite allmänt prat på msn och telen så känns det genast mycket bättre. Den där bilden på dig och den lille gjorde ju sitt med. Det ska bli jäkligt spännande. Önskar det var i morgon dock. En hel evighet tills v27 ju.

Annars är det det gamla vanliga.

Tror jag avslutar natten med en whisky idag. Måste ju fira att lill flickan blivit Stora flickan numera.


Date...

Jahapp då var det någon dag mitt i veckan nu då ja. Har inte hänt så mycket, har varit trött som vanligt när det är nattarbete så har inte varit alltför produktiv.
Tankeförmågan är dock tillbaka lr iaf den kreativa biten. Skisserna och tankarna på ombyggnaden av biltransporten är klart. Jag hoppas iaf att det är klart, ska bara överlägga med en som sysslar med just sådana byggnationer först. Sen blir det till att beställa material, värma upp svetsen och börja bygga. Ska väl inte ta så lång tid? ;)

Bitchen vet jag inte riktigt vad jag ska göra med just nu, ny koppling behövs ju iaf så får väl beställa en sådan.
Ja det är mycket som vanligt. Härliga livet på landet.

Nu har man bokat in en liten date vecka 27 med haha. Ska bli skoj, är redan nervös kan jag säga.
Har ju semester vecka 27 med, ska bli så nice. 2 gatebil evengemang på under en vecka, magiskt! Och sen daten wohoo. Jag kan inte sluta le! Underbart!

Inte mycket kvar nu med det gamla, ska bli helt underbart att slippa allt det där med det!

Work in progress 150

Domarjävlar...

Nu har helgen flutit förbi lika galant och snabbt som vanligt. Fredagen bestod av ett riktigt dåligt försök att göra hundtricket x 3. Jag Hans och Jocke. Jag och Hans med våra och en inlånad liten golvmopp till Jocke. Lite skoj att åka buss med 3 hundar kan jag säga. Rena katastrofen att gå längs med stranden med dom 3. Allt skulle luktas på, människor skulle det slickas på och skit på marken skulle provsmakas. Avslutade kvällen med ett par whisky och lite öl hos Hans.

I lördags hämtade man allt det stora tunga i gamla lägenheten, jag insåg rätt snabbt att jag har rätt så mycket grejor kvar där ändå. Jisses. Aja bara att ta tag i det och tömma det fort! Frågan är bara var jag ska göra av allt haha. Men men det löser sig. Som vanligt tog det en evighet att lasta upp Bitchen på biltransporten. Men men sista gången hon lastas med det flaket. Dags att bygga om det. =)

Tävling idag då ja. Började strula redan i besiktningen. En spridare sprutade bensin över halva motorn så efter lite dåliga försök till hemmapatenterade lösningar var Lollo snäll och körde mig in till "kära" biltema så jag kunde köpa nya packningar. På med skiten och fick klartecken att köra. Hann med 2 katastrofala rundor innan det var dags att börja tävla. Första körningen snurrade jag 3 gånger. Haha. Fick dock den rundan struken och fick köra om den pga att där tydligen stod verktyg på banan. 5 till som körde men bara jag som fick köra om?!
Sen började kopplingen slira och jag hade bara problem med att hålla Bitchen på rätt linje. Däcken blev för varma och allt slutade med att i stället för att svänga höger lr vänster runt "rondellen" med däck så placerade jag mig mitt i däckhögen. Sen var det slut kört för min del. Dock inga skador på bilen.
Domarnas beslut, värderingar och sätt att ge poäng på borde förbjudas lr något. 3 stycken domare, ingen som tittar på bilen som kör och ändå blir han bedömd?!? Herregud. Dom vet inte vad dom sysslar med.
Tacka vet jag funktionärerna... dom är GRAJT!

Projekten är igång iaf i mitt huvud :D  

I see u when u get here ;)

Produktivitet...

Igår var en sjukt produktiv dag. Jag var precis hel nöjd när jag skallade kudden vid 22.30, lika sent som vanligt när man ska upp 04:45. Efter jobb kl 14.00 hann jag springa en sväng med Nira, träna, klippa gräset, kapat upp ramperna till transporten, hämta en åkgräsklippare, små städat i verkstan och lagat mat innan klockan blev 19.00. Tyckte verkligen att jag gjort mig förtjänt av ölen jag tog till maten.
Mitt börja äta mer projekt har gick bra tills idag, jag glömde maten hemma i kylen. Damn it!! Men men den väntar snällt på mig där hemma och jag har ju faktiskt både gröt och flingor här.

Idag ska man titta till Bitchen, sätta i bältena, leta efter däck och eventuellt hämta lite grejor i gamla lägenheten. Att jag inte har tömt den innan stör mig just nu. Aja på lördag om det är fint väder ska alla mina stora saker ut iaf. Dags att möblera bottenvåningen på gården nu

When u cant see my halo its only inside taking a break, getting power to be stronger.


Countdown 3


Bort bort bort NU

Countdown...

Den här morgonen var en underbar fröjd faktiskt. Solen sken över dom gula fälten och jag tog mig tiden att avnjuta en skål flingor med bär i ute på verandan. Så härligt. Även om klockan var kvart i fem på morgonen. Så tyst så stilla. Bara fåglarnas glada kvittrande. En kort känsla och doft av sommaren. Låt den komma, vi behöver den.

Idag står det, förutom skruva bil, träning på schemat. Jag funderar skarpt på att köpa mig en våg och se hur snabbt det går för mig att komma upp i matchvikt igen. Jag har fått höra det för mycket nu, gränsen är nådd. Viljan och glöden är tillbaka. Glöden som tvingar en att göra saker man egentligen inte orkar, glöden som får en att passera gränser man inte trodde var möjligt. Ska försöka att inte överanstränga mig den här gången, ta det i en lugn och maklig takt så man inte förstör allt man byggt upp för att man ligger i sängen en vecka och är sjuk.

En tanke slog mig rätt hårt igår. Jag måste utomlands och det snart. Tankarna går mot Grekland, mot Grekland med dig! En så nära vän som ändå är så långt borta. Distansen till allt, distansen som får mig att le. Ditt underbara sätt hade förgyllt min vecka, stärkt min glöd. Bort är något jag behöver, bort från allt.

Countdown 5


Run...

Jahapp då har man helt ofrivilligt fått börja träna. Lilltjejen har börjat med pulling. Riktigt stark liten krabat jag har. Fick bli en liten jogging tur bredvid henne igår och det kändes riktigt bra faktiskt. Ingen längre sträcka man klarar av. Inte så konstigt med tanke på hur sjukt otränad jag är just nu. It sucks! Men men ständiga förändringar pågår ju runt om en så dags att förändra även mig till det bättre. Tur då att lillflickan tycker det är kul med pulling. Så jag får lite motion jag med.

Jag lider av lite ångest idag, jag var uppe alldeles för sent igår som vanligt. Ikväll blir det sängen riktigt tidigt.
Jag tvingade i mig frukost i morse innan jobb med och det tillhör INTE vanligheterna, man kanske kan få rätsida på det här ändå innan man vet ordet av? Go go go

Veckan bjuder inte på så mycket mer än arbete. Och på söndag är det som sagt tävling. Som jag längtar. Hoppas att kopplingen håller ihop hela passet. Det är mitt största problem just nu. Och jag orkar inte riva ut motorn för att slänga i en ny. Har tillräckligt med projekt just nu.

I need you close, closer then ever. I want to feel that breaht crawl around me. I want you to feel me, feel my pain inside, zipping out through my skin. My anger my hate when everything turns into fire.



RSS 2.0