Jaha...

Sometimes when i snaps I just break...


Cut my life down to pieces this is my last resort...

Magic...

...tricks.. som en blixt från klar himmel... Jag kommer bli väldigt ego nu ett tag. Man lever fasen bara en gång o nu jäklar ska det börjas leva. Jobb i Norge, prio ett såvida man inte hittar något sjukt välbetalt jobb någon annanstans och sen med sådana underbara arbetstider. Ex jobba 2 veckor vara ledig 3... Lovely!
Cv ska skrivas o skickas innan helgen är slut. Nu ska det tjänas pengar på riktigt. Slippa det här jobba dygnet runt med helt sjuka tider... Dags att börja njuta av det här livet och inte jobba ihjäl sig... Yeah right! Mycket vill ha mer!

Förövrigt... kroppsskydd inhandlat idag.. nu är det bara handskar o få tillbaka hjälm o undertail från Mazze sen jävlar... sen jävlar... när det är torrt på vägen är jag där med min ostbåge wohoooo


Glenn -Kanske känd från kanal 5 ;)

Hade...

...världens bittraste inlägg på g men valde att radera allt och börja om.

Solen kanske skiner i morgon och snart hör vi säkerligen fågelkvitter igen. Det gäller ju att se positivt i alla lägen.
Helt underbart värmande med långkalsonger och visst är det härligt att se sin egen utandningsluft på den kalla vinterkvällen!
Ta det med ett badkar salt...

Vilket ben ska jag stå på? Höger för då kan man liksom lägga i rätt växel med vänster...Uppdatum... 18:45

Jag hade behövt en cigg... Men nääää det ska jag inte ta, tycker för övrigt att det luktar röv med cigg. Fimpar har jag alltid hatat doften av men nu tycker jag tom att röken luktar äckligt. Det här går på rätt väg känner jag.
Om ganska så exakt 3 veckor ska jag sluta med snusen med om jag inte vågar mig på det innan... Får man skylla på vädret? Det är DEPRIMERANDE!!!
Känner ett STARKT träningsbehov så i morgon får jag nog fasen ge mig på det! Dags att bli lite småslipad igen, få ut lite aggretioner och förhoppningsvis känna ett litet bättre välmående... Lite solarie med kanske? Brukar ju göra susen. Japp så får det nog snällt bli...
Malin har fasen fått sig en ny snygg matta med... en riktigt jäkla död ko! Snacka om roadkill!


RSS 2.0