4 bottles of...

Midsommar i all ära men när vi festar ihop, vännerna och jag då är det all in som gäller oavsett. Sjukt magiska kvällar och nätter i blinkande lampors sken, med bubblet i handen kan inget stoppa oss! Lagom härligt när vi beställde in 4 flaskor bubbel i fredags, ger ju en hel del fördelar. Folket fick ju snällt flytta sig för vi krävde ett bord vilket vi också fick.

Midsommar var som vanligt helt fantastiskt. God mat, goa gubbar, brännboll, gamla och unga. Blev i lurad en shot 80% absinth med, sköt eldkvastar ur röven på en direkt. Blev en rätt tidig hemgång efter utekvällen och vaknade relativt pigg. Jocke undrade varför hans lillfinger var krokigt och gjorde ont så efter en god plankpizza blev det 3 timmar på sjukhuset och där försvann den orken. Var inget mer än lite brosk som la fel lr något. Vet dock inte vad som hänt. Hem till sängen och ett par filmer.

Idag blev det vattenkrig med grannarna, lyxshake på Max (KÄRLEK) och nästan en bokad resa till Thailand. Blir en snabb signal till försäkringsbolaget i morgon sen är den bokad. En fantastisk månad väntar. Jocke o jag på äventyr, kan inte bli annat än fantastiskt!

Hoppas på att min nya motor ska dyka upp i veckan som kommer här. Wohoo

Besiktning av lägenheten i morgon, hoppas där inte finns något att klaga på. Det bör det inte finnas. Hårdträning och relax i spaet efter det.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0