Torsdag...

...idag och igår var det onsdag. Inte helt konstigt kanske. Men denna onsdagen bjöd på något rätt intressant! Åsa penetrerade! Det tog bara 18 år att borra sig igenom Hallandsåsen. Allt detta stohej för att vinna 8 minuters restid. 18år för 8 minuter!!! Sen ska vi ju inte snacka om alla skandalar detta bygget har haft. Miljöskandalen, minns ni den? Internet fanns väl knappt då på den tiden förstås. Jaja alla kan vi göra fel men 18 år?!?
Hoppas ni har lärt av era misstag och att det inte tar lika lång tid att borra den andra tunnlen.

Träning på schemat igår! Och träning blev det. Har tappat en del kände jag men inte så farligt ändå. Tryckte på ordentligt och är snart ikapp och om igen. 3 månaders hård och intensiv träning. Måste ju vara fit för alla galna upptåg som vi ska göra i Thailand. 

Jag går i handlar tankarna nu igen. En actioncam, Go pro helmet cam, hade varit grejor. Filmar i hd och verkar vara hur lätt som helst att få till lite roliga filmer med. Shall i or shall i not? Den är ju tom vattentät så en perfekt kamera till Thailand när man ska plaska i vågorna, dyka, hoppa från höga höjder eller varför inte på vespan när man kör race över bergen i normalt Thailändskt trafikttempo... Vi får se. 

I morgon kommer volvon få bekänna färg. Ska till Oslo och träffa fröken underbar. Går den sönder tar jag fasen taxi.

Läste en kul grej igår med... Ekebo i slutet på september here we come! Erotikmässan får man inte missa... igen..


Kommentarer
Postat av: Hon den där...

Lätt! :) När är den?

2010-08-26 @ 08:09:57
URL: http://wasted.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0