Hardcore...

... japp hardcore träning. 310 härligt svettiga övningar idag. Har säkert orkat ett par till men man ska ju inte ta ut sig. Ska ut och skövla djunglen (gräsmattan) och sen får man väl ta och laga sig ett litet mål mat innan jobb med. ÄTA ÄTA ÄTA. Tror jag tangerar 80 på vågen idag. Hoppas det iaf.

Jag var inne på Suzuki igår, skulle bara precis titta lite. Jo tjena så fattig på så kort tid har jag nog aldrig varit så nära att bli. Motorcyklar är ju självsäljande. Försäljaren bara - Ja sen har den en knapp här med 3 olika lägen, 3 olika karaktärer på motorn. Jag -dreggel. Karaktär? Vem fan har karaktär i en mcbutik? Nä det var ruggigt nära att man ruinerade sig för en stunds lycka. Som tur är gjorde jag inte det. Lr var det tur? Jag längtar efter våååååren.

Jag som hade tänkt hålla igen med festande får nog tumma lite på den reglen. Fest nu den 9e sen halloween i lin lr lidköping den 30e sen halloween fest i hbg helgen efter det. Wohoo fria drinkar och dansade tjejer wohoo

Nä ÄTA ÄTA ÄTA

Nu är...

...det snart vår! Då ska det brummas moppe oyes! Behövde en liten bild som påminde mig om att nudlar är jättegott. Nu jäklar ska det vändas på varenda krona. Nä nudlar kommer det väl inte bli så mycket förräns om en 68 dagar för att vara rätt så exakt.






Problem är till för att skakas av sig... Stackars lilla isbjörnen i somras, skit varmt och en liten inhägnad. Men du lilla björnen du får det snart bra, dom bygger nytt gigantiskt boende till dig.





Nu ska jag släpa med mig monstret för lite kloklippning. Lilla flickan blir ju 1 år om 2 dagar. Får väl ta och köpa något skoj till henne då. En pullingsele kanske? Hon borde ju vara fullvuxen nu.

Äta...

...det ska jag göra i massor idag! Fick ju tag på creatin igår och en ny "liten" burk med gott innehåll så here we go again. Minst 6 kg upp till på 60 dagar. Det ska inte vara några problem överhuvudtaget. Kan bli roligare om vågen stannar några kilo ovanför dom 6 kilona. Började denna veckan lugnt med 250 arm, mag och benövningar.
Frågan sen är ju bara hur man ska orka träna i Thailand, i den värmen. AJa det ger sig på någon thaiboxningsklubb. En sak till jag är fett sugen på att gå en barfight där nere. Hade varit riktigt skoj. Vi får se vad som händer. Just det ja MAT

Tearing...

... me apart! Yet another sunday down the dark side... Jag kan inte fokusera på något, tankarna finns där hela tiden. Hur jag ska kunna bli av med dom har jag ingen aning om. Det är kanske inte meningen att jag ska det heller? Vem vet? Trodde ringen var sluten... Svårt att se framåt, obehagligt svårt. Det gör så ont. Måste vända smärtan till styrka, på något sätt. Olikt mig men jag ser inga lösningar ingen väg ur det här.
Jag vet vad som hänt men saknar bekräftelsen...



Erotik...

...mässan var riktigt jäkla lajbans! Note to self: Inte åka på sådana tillställningar med Jocke och Zarah. Slutar med att man står i svarta latex tanga och blir fotad bland massa silicone hoes. Hoho Så jäkla bra.
Och till er tjejer, hur i hela helvete kan ni gå i string? Jag ska aldrig och då menar jag ALDRIG köpa string till en blivande flickvän. Rena tortyren.
Var dock jäkligt skoj vid pissoaren. Jag o Jocke bredvid varandra ner med byxorna till knäna och upp med tröjorna. Killen som stod bredvid och pissade tittade med två riktigt stora ögon, tittade bort -Oh NEJ! och tittade lite till för att sen titta bort igen. Lajbans haha

Har fått kontakt med en gammal kompis från internatet från skolan som har lite samma problem som mig så nu ska vi fortsätta diskutera det här jobbiga läget.

Ajökens

Btw

I ROCK

Lämpet...

...kom idag helt fantastiskt lång tid tog det. Köpte teorin över nätet och har hittills bara missat på en kategori, din egna säkerhet?!? ;) Dags att boka uppskrivning. Kan ju lika bra hinna med det innan Thailand med.

Ikväll är det erotikmässan för hela slanten. Thailandtrion ska rocka loss. Förövrigt är det bara 10 veckor kvar tills vi sticker. Och så nice det ska bli.

Har precis varit ute och kastat lite frisbee med Nira, bollen som hon bitit hål på var dock roligare.

Efter två nätter med en duktig klimakteriekossa till förman är man nu lagom laddad till träningen. Får väl ta och påbörja det så man hinner inom systemet innan dom stänger, sen kan festen börja.
Träningen har gått framåt, jag känner inte det så mycket själv längre ja förutom det faktum att jag börjar bli som karvad ur sten. Alltså gör det mig ju stenhård. Haha

Adijöken


Givetvis ska där då inte stå Yamaha på min... inte vad jag vet än iaf ;)


Marie...

...på transportstyrelsen får veckans stora ros. Ringde ju den här katastrofala styrelsen för 2 veckor sen och undrade var mitt tillstånd tog vägen. Killen jag pratade med skulle fixa det. Bla bla bla... Ringde dit idag och underbara fröken Marie svarade. Hon ställde några frågor och lät lite halv irriterad när vi diskuterade mitt ärende.
Efter en del tystnad från hennes sida (gick igenom ärendet på datorn) så sa hon bara. Så Glenn nu har du ett godkänt körkortstillstånd, jag godkände det här nu och det bör komma till dig i början på nästa vecka.
TACK MARIE! Fler sådana som dig hade verkligen behövts!

Idag är det fantastiskt väder... så fantastiskt så jag tänkte ta tag i tvätten.

Sen får man väl ta och köpa sig teoriprogrammet över internet med så man kan fixa uppskrivningen med. Innan thailand kanske? Äsch jag har inte brottom kan ju inte köra förräns våren ändå...


Note...

...to self: ALDRIG ALDRIG ALDRIG MER! Inte släppa det minsta, inte tumma en millimeter. Its me and me only!

Vikten går sakta men säkert uppåt, trots enbart skräpmatsätning dom senaste 2 veckorna. Sen att hyn
ser ut som fan är ju en annan femma. Men men lite riktig föda ett tag så är jag back in buisness.

Mitt lilla monster på bilden. Nu är hon extra fin... hon sover. Zzz Zzz

Nä dags för lite mat nu wohoo



Limma...

...med svetsen. Och en satans massa. Att tiga tunnplåt är som att lägga i en  lp skiva i ett cd fordral. Minsta lilla mellanrum så har du ett jättefint stort hål. Tur då att det här projektet ska se hårt och brutalt ut. Bilder kommer nog upp någon dag.

Erotikmässan i helgen med Thailand trion, dömt att bli skitkul.

Jobbar natt denna veckan... inget bra alls.

Sitter o tuggar chips till frukost, lite mer än lite ur kurs så att säga....

Nä dags att träna lite...


Jag ser...

...rakt igenom dig.

Idag har det helt klart regnat. Lärde mig att det går svänga och bromsa rätt så friskt på två hjul trots blött underlag. Lajbans! Uppskrivning i vinter o uppkörning till våren... GE MIG NU! Ska bli ruggigt nice med mc nästa år.
Förövrigt kan jag väl bara tillägga att efter att ha varit vaken sen igår morse klockan 08.20 är jag rätt trött nu.
Ja ok jag sov en 2.5 timmar igår innan jobb och har sovit hela 3.5 idag. Snacka om att jag är UR banan idag.

Ensam är ett nytt begrepp för mig... har blivit en massa nya begrepp i år. Faller gör jag inte har inte tid med sånt.

Nu kallar en förbannat varm dusch på mig, sen får det väl bli en film med innan man går på natten på jobb.

För att få in lite politik med så...

Hur fan kan nästan 6% av sveriges befolkning ha röstat på ett så satans odemokratiskt parti med en sådan hemsk människosyn? Nä ut med vänstern ur riksdan!

=P


Risk...

...2an i morgon. Något jag ser framemot trots att jag kommer vara såååå trött efter en natt på jobb. På risk1 lärde vi oss att man absolut inte ska vara trött när man kör... hehe

Har flyttat hela helgen. Hjälpt Magnus att tömma huset på det "lilla" sista. Som heavy shit säger jag bara.
80 kgs städ? Jag tog det själv bara för att. Började söndagen med att släpa ut ett piano från 1896. Den tiden då saker byggdes för att hålla och inte som idag för att slängas efter en 2-3 år. Saker vägde på den tiden.
Pianot ska förövrigt stämmas av mig och Jocke i veckan, ska bara ladda kameran först ;)

Annars känner jag mig mer vilsen än någonsin. Plan B har satts i verket...

Blir det en rödgrön regering kommer jag fly landet!

Blåst...

... regn och mörker. Ja jätte mysigt! 79 dagar kvar till sol, värme, bad och sena nätter med nattliga bad i dom lysande planktonens försvunna vatten.
Insanity has just begun!
Någon tyckte att jag skulle skriva, saknade mina ord i text. Vad ska jag skriva om då? Händer inte ett drit.
Dagarna sveper lugnt förbi utan mening eller hopp känns det som. Höstdepp? Oyes. Inte lika farligt som det brukar vara men allt är tråkigt. Allt utom träningen och faktumet att jag faktiskt ska köra risk 2an på måndag.

Sitter i en annan riktigt udda sits som jag aldrig suttit i förr. Vet varken ut eller in. Känns djupt rotat men långt borta. Kan ta på det men ändå inte. Tomt är nog rätt ord i den här missbedömda tidsplanen. Står man med fötterna i ringen eller utanför?  

Bad en kär vän att ja mer lr mindre inte höra av sig. Eller så var det tvärtom. Hängde inte riktigt med på den melodin. Ha det bra hej säger jag. Synd på en bra vän ännu mer synd för dig när du vaknar upp och ser verkligheten. Den du just nu förtränger...


Den här dagens största problem är vilken film jag och Nira ska somna till... Köpte en drös b rullar innan idag.




The Bourne Identity får det bli... Gnatt världen



En sak till... en vädjan om lite förlåtelse...


Sandra... Den där lilla köttermometersladden. Den har jag visst två av. Oooops. Jaja jag vet du har alltid rätt! Sorry o f´låt :D


Nu är det...

...slut på det här bloggandet... ett tag eller för alltid det märker vi..


Sen förövrigt är det drygt att pussla ihop något som trillar sönder igen... Men men..



Adijöe


Hjälmar du...

Jaha då vaknade man tidigt idag och gott var det... förutom just då att jag kände mig lite halvkrasslig så gymmet fick skippas idag =/ Aja tar vi igen i morgon hoppas jag.
Satte mig i "ferrarin" och körde in till Bröderna Nilssons MC och började titta på hjälmar.
Hittade en fin svart en på nätet men när jag stod och tittade på den så dök samma pjäs upp i vitt. Och efter lite provande hit och dit så lämnade jag över en del pengar till den trevliga personen ur personalen och fick med mig en låda hjälm hem. Väl hemma kom jag på att fan det ser ju ut som en satans polishjälm när man har den uppfälld men det får ju gå ändå.



Jag menar den är ju sjukt snygg nerfälld och det är ju ändå så man kör så



Det abssolut bästa av allt är ju teknologin den här hjälmen ligger inne med.
Rena rama Top Gun på dom inbyggda nerfällbara solbrillorna...
Dom lär användas flitigt känns det som.





Då fattas bara skinnställ, stövlar, handskar och ja just det en motorcykel kan ju vara bra att ha det med. Men den som väntar på något gott... Längtar tills man har kortet i handen, ja om jag nu får lämpet någon gång. Transportstyrelsen SCREW YOU!

Fick shoppat loss ett litet minneskort till kameran med. Fantastiskt då att min kära lilla data inte riktigt pallar med att framföra hdfilm och allt går i sloooow mooootion... Ser ju dock lagom ballt ut men det här funkar inte. Och det leder ju helt klart till att man får ta och köpa sig en ny data. Wohoo..

Snart dags för jobb så jag får väl ta och fixa salladen och slänga i mig lite frukost.

Betydligt lugnare idag...

Dampdelux...

Just nu kan jag nog inte riktigt komma med något konkret överhuvudtaget. Tankarna bara virvlar runt som en klass 5 tornado. Inget jag kan fästa tankarna på, inget konkret alls. Allting är bara rörigt nu.
Styrkan är dock kvar. Tillåter mig inte att falla.
Det här suger något så fruktansvärt sjukt mycket och ont gör det! Lite som att slå sig på tummen med hammare, 15 gånger på rad.
Avreagerade min frustration på en 2-3 kubik ved innan. Motorsågen och jag på högvarv. Lagom mör i kroppen. Hittade en gammal brandyxa och tänkte att det där gamla skåpet ska fan inte vara helt. Yxan gick mitt av men det gick med enhandsfattning. Rätt go känsla när man får dampa loss ordentligt. Få ut alla frustrationerna i en minuts totalt frispel.
I morgon blir det totalt damp på gymmet, om man nu orkar har kört kroppen sönder och samman denna vecka. Så det ska vara. Kämpa ut det där lilla sista. I morgon är det benen som ska få sig en lagom runda. Survival for the fittest. Och ja mina ben är nog första paret till avrättning som det ser ut just nu så dags för lite ändring på det.
Investera... ett kul ord jag hörde i fredags.... jag ska nog allt investera... Frågan är bara i vad. Dags att leva på knäckebröd och vatten ett tag...Skulle ju bli miljonär innan jag var 30... det hade jag kunnat vara med men näääää då ha kul i stället.

Dum dum dum... Jävligt dumt!


Se där ja

Jag HATAR min jävla data nu!!! Hade precis skrivit ett halv långt inlägg så råkar man stöta till touchpaden och vips så försvinner allt! GOOOD DAMN IT!

Jaja ny chef där jag är så internet är ju ingen risk att man sitter på, därför det dröjer bland mina inlägg här. På tiden att där kom dit en chef där.

Snart kommer hjärtat mitt ner, ja snart och snart men slutet på september är inte så lång tid. SEn ska jag åka med henne upp till storstaden volda och va där i nästan en vecka. Och det det är nice, en massa tid med bästa.

Volvon o ferrarin måste fixas, saaben måste säljas och sen får man väl ta och börja hugga sig igenom dom där 80 kubik veden som ligger på gården. Man är ju inte sysslolös iaf. Men var är lusten?

Träningsvärk idag och det... det gillar vi =)

Nu ska jag se om jag kan hitta ett sdhckort till vettiga pengar, gick ju och köpte den där GoPro kameran wohoo
Fet film från thailand? Oyes indeed

RSS 2.0