Blomstertid...

Hej hej mina 3 kära läsare...

Lördag idag då ja. Igår var det koncert i Landskrona. Åkte dit för att se Artmade för första gången live och ja jo nu har man sett dom iaf. Sen skulle Björn Rosenström spela. Efter att ha stått i den sjuka värmen där var i en halvtimme och väntat vände vi på klacken och gick igen. Helt sanslöst. Står det 22.00 då börjar man väl 22.00?

Idag har sänglagning, garderobs och panelbygge stått på schemat. Nu är vi igång med vardagsrummet. GOTT!

Jag propagerar fortfarande för att jag har dött lr något. Man kan inte vara så här glad och lycklig utan att va i himlen. Fick världens finaste bukett blommor igår. Första gången det händer. Värmde något fruktansvärt. Blev lite tårögd med och det händer ju inte ofta om man säger så nej. Kortet ska vi inte prata om. Tusen tack!!! 



 


Nu är det bara 13 dagar kvar. Känns skönt att ha något mer än Thailand att längta till. Thailand är för långt bort i tiden för att det ska vara psykiskt hälsosamt att räkna dagar. Ja om 13 dagar är det Helsingborgsfestival och dit går man med underbart sällskap! Kusinen har utflyttningsfest, hon har gått och hittat en pojkvän i Danmark som hon nu bor med. Lycka till Jen! För övrigt så är det 13 dagar kvar tills ängeln stiger av bussen, underbara människan. Can´t wait! Ska bli underbart att få ha dig nära.

Nu står det allmänt slapp till en film på schemat!




Kommentarer
Postat av: tjej

Nå er det ikke lenge igjen! :D Gleder meg som bare det! Tenk å få se deg igjen! :D Jeg sitter bare og smiler! Hele tiden! Du er så vidunderlig!

2010-07-18 @ 15:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0