Önskar...

Det har varit en slitig men bra helg, trots ledsamheter i fredags. Jag har ju varit sjuk en längre tid nu och har börjat bli riktigt trött på det. Ena kuren hit och andra dig, inget verkar bita på mig. Kan ju vara så att jag går från ena sjukdomen till andra med haha.
I fredags hände det som inte får hända. Som tur var hade Jocke förberett det hela ganska väl ändå. Vi var på väg bort till Molway för att titta på nya däck i hans jänkebil. När vi precis ska svänga in på Molways gårdsplan så smäller det till under huven och motorn stannar. När bilen stannar efter ca 20 meter så bolmar det ut rök ur bilen.
Mitt samtal som avslutades ganska snabbt i telen lät ungefär så här på slutet. Vad fan var det det? Ta brandsläckaren. Jagringersenhej... Motorn hade fått självmordstankar och tänt eld på sig själv. Som tur var hade vi brandsläckare i bilen och skadorna blev inte så farliga, lite slangar en massa el åt helvete men vad gör det när hela bilen hade brunnit upp om vi inte haft släckare!
På kvällen var bilsport i stan för att fotografera. Ystad var kaxiga och tyckte vi skulle slå deras rekord på 300+ bilar, det gjorde vi med 500+ bilar. Så ska det va! Var en trevlig kväll med lite race och en massa skit snack hit och dit.
Igår fick vi rycket i trädgården efter en dubbel lyxshake ala jordgubb på max... damn their good! Och trädgården blev det mer slit i än väntat men nu är här hemtrevligt!
Idag har jag varit flitig här inne! Börjar bli nice här nu. Skönt så man kanske kan börja slappna av lite.

Jag har fått mig en ide här nu som inte är bra alls. Jag har hittat ny motor och som vi alla vet så kostar dom en del men om jocke ska skruva ihop sin motor i vardagsrummet kan väl jag med ha något att pilla med där :D

I övrigt är det inget jag önskar mig just nu. Livet leker om än ganska lugnt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0